Stockholms trevligaste hemstädning.

” Inlägget är i samarbete med Strykfritt AB Städhjälp Stockholm”

Hej Hej.

Har ni någon hjälp med städningen där hemma? I så fall undrar jag hur ni tycker det fungerar med städhjälp av företag som kommer hem och städar hos er. Jag har haft svårt för att någon annan ska komma hem till oss och städa och fixa med våra saker. Erkänner jag att jag har stark integritet och inte alls velat ha någon snokande hemma hos oss. Nu har jag skärpt till mig och kände att det var dags helt enkelt att lägga min tid vår tid på roligare saker och att umgås med varandra. Just därför passade det helt perfekt för oss att bli med hemstädning. Att välja och hitta rätt företag med hemstädning Stockholm för just dig kan vara svårt. Mitt tips är att läsa igenom kundrekommendationer eller helt enkelt parat med vänner och kollegor för att hitta rätt.

images

Valet föll på Strykfritt.

Strykfritt sägs erbjuda på Stockholms trevligaste hemstädning. Jag drömmer om att få komma hem till ett nystädat hem en gång i veckan och känna att nu kan helgen börja eller varför inte börja veckan med ett nystädat hem. Hos Strykfritt får man en och samma städare under hela tiden man har uppdrag med dem. Det är enkelt att boka in en provstädning på hemsidan. Efter provstädningen får man ett fastpris på sin hemstädning. På hemsidan är det lätt att se vad en hemstädning innehåller. Jag vill att en och samma person kommer hem till oss till exempel varje torsdag och städar ett par timmar och att företaget sedan fakturerar en månadskostnad varje månad.

1300488029_178806907_1-Diarista-Sandra-Servicos-de-limpeza-domestica-9188-7882--sao-vicente

Strykfritt = Stockholms trevligaste städning.

Den affärsidén är svårt att inte gilla när man ska välja företag som ska genomföra städningen där hemma. Strykfritt är experter på professionell lokalvård med sina 80 anställda hjälper de idag cirka 2000 kunder i månaden. Företaget bildades 2005 och drivs sedan 2009 som aktiebolag. Genom att bjuda familjen på hemstädning får man mer fritid och mindre stress i sin hem-miljö.

stders1_160112573

♥ Kram Kram ♥

 

” Inlägget är i samarbete med Strykfritt AB Städhjälp Stockholm”

 

 

 

 

6 thoughts on “Stockholms trevligaste hemstädning.

Add yours

  1. Hade så gärna velat testa detta men vet ej som du sa om jag vill ha ngn jag inte känner i mitt hem men hade varit skönt att slippa städande och få mer tid åt familjen ❤️

  2. Städning är det ju inte det roligaste men det här låt värkligen som en bra grej att dom kan komma och hjälpa till med städningen

  3. Jag har aldrig anlitat städhjälp… jag har så mycket prylar och småstökigt hos oss att det blir svårt för andra att komma in och städa.

  4. Känner som dig. Jag skulle inte vilja att någon annan kommer och städar åt mig. Men det hade varit skönt om man hade det ändå, för att slippa det.

  5. Jag har svårt att tänka mig att låta någon okänd komma in här och städa. Det beror nog mest på min PTSD. Vet att syrran köper sin vardagsstäd från något företag och är riktigt nöjd med det.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: