Stockholm i mitt hjärta.

” I samarbete med BGA Fotobutik ”

Hej Hej.

Att inreda sina hem med posters har blivit väldigt inne nu. Hos BGA fotobutik hittar man ett stort utbud av populära posters i olika färger, motiv och storlekar för att passa in i just ditt hem. Något som är roligt är att man på ett annat sätt jämfört med målningar kan visa upp vem man är och vad man står för på ett helt annat sätt genom att dekorera sitt hem hem posters i vackra ramar.

Stockholm i mitt hjärta.

Jag är mer än förälskad och kär i mitt Stockholm och har varit redan från första sekund jag bestämde mig för att nu flyttar jag vilket är över 26 år sedan nu. I våras när jag besökte ett charmigt café  som hade Stockholm posters på väggarna började jag leta efter egna posters med Stockholms motiv i print. I samband att jag kom i kontakt med BGA fotobutik hittade jag denna fina som nu pryder en hylla i ena hallen.

img_3506

img_3504

img_3507

Kan ni tänka er att jag faktiskt ser min gamla gata så detaljerad är postern. Jag har även tänkt klicka hem två ytterligare Stockholm posters. Det gäller ju att passa på när jag nu har en bra rabattkod på hela 25% på alla posters till och med 29/9.

kamillaskamera25

bga1

Perfekt att ge bort en posters i present.

Att ge bort en poster till systern, killen eller vännen är en toppen grej att göra. Presenten blir personlig utifrån två synvinklar. Du ger något som du gillar och tycker om och presenten blir noga utvald till just den person som ska få postern. Vem gillar inte posters? Alla måste gilla posters tänker jag eftersom de finns i oändligt många utföranden och stilar.

logga

”BGA Fotobutik är ett familjeföretag med sitt ursprung i Gävle där verksamheten startade 1993. Företaget består idag av en butikskedja med 10 butiker runtom i Sverige & Norge. Vårt fokus ligger på allt som har med rörlig bild och foto att göra.”

Missa inte detta erbjudande att klicka hem fina personliga posters till 25% rabatt t.o.m 29/9.

kamillaskamera25

 

♥ Kram ♥

 

” I samarbete med BGA Fotobutik ”

 

16 thoughts on “Stockholm i mitt hjärta.

Add yours

  1. BGA har jag också haft samarbete med flera ggr, roligt när man får hemskickat så fina posters… Jag hade tyckt det vore skoj med en sådan poster du fått, fast med Falkenberg =)

  2. BGA är såå bra, älskar mina posters därifrån 😍 Tycker också mycket om Stockholm, har min släkt där och som yngre var jag helt säker på att de är där jag ville bo. Bor inte där nu men åker och hälsar på släkt ☺️

  3. Coolt att du kunde se din gamla gata. Har sett annan typ av tavlor där det är typ ”här bodde vi innan vi träffades/tänk att du & jag träffades” ”Kärlekskarta” t ex över Sverige. Malmö – Östersund. Där man bodde innan. Lite gulligt.

  4. Jag har suttit och kikat lite på deras posters faktiskt. Vi flyttar ju snart och de ska minsann sitta posters på de nya väggarna, det har jag bestämt 😂

  5. Fin! 🙂 Jag har också en sådant som jag fått i samarbete med dem för något år sedan, men på den står det såklart Helsingborg 😀

  6. Åh, BGA är fantastiska. Har själv haft MÅNGA samarbeten med dem och tycker att de har lite udda posters i jämförelse med många andra. kram!

  7. Åh så fin! Älskar kartor generellt och har planer på att beställa hem tre stadskartor till en av väggarna i vardagsrummet, problemet är bara att vi inte kan komma fram till vilken stad vi ska ha på den tredje kartan, haha! Stockholm och Sunshine Coast är uppenbara då det är städer vi bott tillsammans i och älskar, men sen kan vi inte komma fram till om den sista ska vara sambons hemstad, staden vi träffades i, någon av de städer som betyder lite extra för oss eller någon av de städer vi en dag vill bo i så får nog klura en stund till på den 😉

Kommentera

Up ↑

%d