Inte utan mina F F F en fredag.

Halloj.

Det är fredag idag så skönt fast om sanningen ska fram hade jag behövt sova i natt. Suck för mig!!! Missade ta det lilla pillret som gör att jag kommer ner på kvällarna och sover gott om natten. Hur fasiken är det möjligt alltså att jag missade det? När klockan var 02:30 och jag fortfarande inte sov och kom på att jag missat var det på tok för sent att ta varva ner medicinen för då hade jag verkligen aldrig kommit upp idag. Ska väl vara glad för de tre timmar som jag fick sova i alla fall. Men men idag har jag varit så attans trött att jag nästan somnade till i pedikyrstolen.

Fredagsfokus på bara mig som alltid.

När jag väl kom in till Fridhemsplan hade jag bra tid på mig så jag smet in på Gateau och köpte med mig en kaffe för att försöka pigga på mig. Hmm fredagsfika på stående fot var inte vad som var planen när jag ställde mig i kön. Jag hade nämligen spanat in mig på ena bordet vid fönstret som vips blev upptaget framför näsan på mig. Suck!! Så jag smet ut och gick en omväg med mig kaffe i handen bara för att få andas Stockholm och puls vilket saknas där jag bor.

img_3427img_3431

Fredagens fokus var att göra pedikyr och få ny gellack på fötterna. Så himla rätt idag.. Jag behövde verkligen lyxa till det för mig. När jag satt i sköna stolen med ryggmassage höll jag på att somna till flera gånger fast jag höll min kaffe i handen och njöt av stunden. Till sist bestämde jag mig att för att inte somna och börja snarka att fick börja prata med min kollega Mirre på sms. Tur för mig att hon var hemma idag med sjuk dotter så jag fick skriva och koncentrera mig lite så jag slapp somna.

Alltså attans vad det är skönt och lyx att gå och fixa fötterna. Fina fräscha fötter säger jag verkligen inte nej till. Bästa starten på helgen…

img_3432img_3434img_3439img_3444img_3446img_3449

Ändrade planer men bra ändå.

Väl ute på gatan gick jag in på Granit som jag tycker så mycket om. Jag blev till och med medlem idag och fick 15% i medlemsrabatt vilken jag sparade när jag bara handlade för typ 60kr idag. Som alltid hittar jag något som jag vill ha från dem men idag blev det en liten fredagspresent till Tilda därifrån. Är det något som jag gillar är det att handla presenter och fixa till andra. Kanske borde anmäla mig som personlig shoppare, fniss!!!

img_3450img_3452

Pratpromis över till Vasastan.

Ute på gatan var det dags för fredagens pratsamtal på telefon. Vet inte vad jag ska säga men attans vilken tankeställare jag fick. Tror tyvärr inte att det var rätt dag för mig att få den eller så var det det fast jag var helt slut i kroppen. Ibland behöver man höra saker som man inte alls vill  även om man som jag inte alls hade någon lust för det idag. Hua Hua säger jag!!! Där på St Eriksbron tog all kraft slut och min planerade lunch bokade jag av i sista sekund med dåligt samvete men som tur var var min väninna lite i samma tankar vilket var en himla tur…Skönt att vi bokat ny lunch dag i alla fall.

img_3454

Inte utan min fredagspresent.

Är det fredag så kan eller går det inte att strunta i fredagspresenten även om jag är en tröttmössa. Så jag knatade vidare upp till Odenplan och smet in på Åhlens och letade något bra som just jag skulle behöva eller ville ha. Till sist bestämde jag mig för två hårmasker. Lite extra näring till håret behövs ju alltid.

img_3458

img_3455
Gustav Vasa kyrka vid Odenplan är allt bra vacker måste jag säga.

 

Dags att stänga mina blå en stund innan jag tar nya tag denna fredag….

29

 

5 thoughts on “Inte utan mina F F F en fredag.

Add yours

  1. GRANIT är verkligen en utav mina absoluta favoritaffärer, jag är så ledsen över att den inte finns här i Västerås. Trots att man kan beställa så är det ju inte riktigt samma sak. Så det är ett måste när jag besöker Stockholm för shopping. Det där med pedikyr lät underbart, kanske också borde unna mig det. Har ju faktiskt slutat att göra naglar nu.. Kram!

  2. Nej men är ni kollegor va skoj . Denna söta kikar ja ju in till oxå
    Åh ja e samma som dej tror ja somnade oxå efter halv tre suck
    Ha en fin lördag kram

  3. kan tänka mig hur trött du var, vet själv hur trött jag brukar vara när jag bara lyckas få den sömnen. åhh ett fotbad ska jag nog också ta någon dag så mysigt 💕

  4. Så skönt att få strosa runt lite och bara vara. En kaffe på stående fot behöver inte alls vara fel, men hade man planerat att sitta så kanske det inte är vad man önskade.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: