Pressmingel för succéromanen Opium som blir tv-serie.

Hej Hej.

Igår kväll var jag på ett supertrevligt pressmingel för Staffan Nordstrands roman Opium ska bli tv-serie genom Crisp film. Releasen höll i en magisk plats nämligen i biblioteket på Franska Reformerta Kyrkan på Humlegårdsgatan. I Franska biblioteket i kyrkan lokaler finns 1500 böcker på franska: från klassisk litteratur till aktuella romaner. Kyrkan har sina anor redan från 1617 när Jean Bédoire, en fransk kalvinist kom till Stockholm och blev en av grundarna av ovannämnda kyrka. Nu varande kyrkan har funnits på sin plats sedan 1871. Perfekt plats att hålla en release för en bok som ska bli tv-produktion i ett anrikt bibliotek.

Staffan och Crisp film pratade om boken och den kommande produktionen. Det bjöds på gott vin, härlig mingelmat och fin fina utlottningar där jag tyvärr inte blev en av de lyckliga. SPA resan hade jag mer än gärna vunnit men den gick till någon annan.

Pressmingel för succéromanen Opium som blir tv-serie.

9b9c9e9f9g9j

Tack fina Malin Tilja för inbjudan.

♥ Puss & Kram ♥

 

 

13 thoughts on “Pressmingel för succéromanen Opium som blir tv-serie.

Add yours

  1. Men va roligt & biblioteket ser ju verkligen magiskt vackert ut, så fint med gamla byggnader! Var tvungen att googla upp och läsa om Opium, den verkar ju verkligen så himla bra! Får nog både kolla om den finns som ljudbok och kolla framtida serie. Tack snälla för du delade med dig! 😃

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: