Upp och ner plus Bonnakringlor.

Halloj.

Jag gav mig ut på otroligt skön runda i skogen igår som gav mig kloka tankar. Hade jag varit smart hade jag inte gett mig av ut i jeans utan tagit på mig gympatights för då jag jag säkert sprungit en stund. För attans vilken fart det var på mig…Bra musik i lurarna gjorde säkert sitt men jag tror jag är i en period där jag vill springa långt, snabbt och med lätta steg nu.

Upp och ner…

img_3189img_3190

Två bilder som symbolisera mig just nu. Känner mig som jag fallit omkull. Är vissen men strävar mot att blir riktigt röd och stråla som en flugsvamp med prickar på. Långsökt jag vet men enkelt att leverera känslor med bilder inte sant?

Bonnakringlor är så galet gott.

Jag gillar verkligen Bonnakringlor och har alltid gjort. Bara för att jag blev så sugen slängde jag snabbt ihop några kringlor. Bästa av allt att det borde finnas några kvar tills imorgon och frukosten.

img_3204-1img_3209-1img_3220-1

21b

♥ ♥ ♥

 

11 thoughts on “Upp och ner plus Bonnakringlor.

Add yours

  1. Att bege sig ut i skogen kan verkligen ge energi. Förstår precis vad du menar med bilderna, känner likadant ❤ Önskar dig en fin fredag ❤

  2. Det är ju så härligt när man ska gå en liten runda och få sånt flyt!
    Aldrig hört talas om bonnakringlor innan men ser gott ut!

Kommentera

Up ↑

%d