LCHF – Lite choklad hjälper faktiskt.

”Inlägget innehåller annonslänkar från Godisboxen.se”

Hej Hej.

Jag har aldrig klickat hem godis. Visst att jag klickar och shoppar både det en och andra och inte är rätt för att varken testa på eller utmana mig själv. Idag när jag satt och letade runt om bra förslag för att överraska någon eller mig själv med kul saker hamnade jag hos Godisboxen. Tänker er så smidigt att klicka hem godis till dörren om man ligger hemma sjuk. Eller om bästa vännen dragit på sig en influensa och inte kommer utanför dörren. Såklart att man blir glad av en krya på dig blomkvast men håll med mig om att du skulle bli sjukt mycket gladare om det kom en godisbox i brevlådan i stället!!

Jag har aldrig är i samarbete med Länka med Kärlek

jagharaldrig12

Lite choklad hjälper faktiskt.

Hur många håller med mig om att choklad ofta hjälper både till och mot det mesta? Jag är övertygad att choklad hjälper mig mot många symtom och problem. Så nästa gång jag drar på mig eller kanske i fredagspresent kommer jag klicka hem chokladen från Malmö chokladfabrik för den är riktigt god vet jag redan av erfarenhet efter som jag mumsat den tidigare. Vem skulle inte bli glad över att bli Godisboxad liksom?

godis3

godis2godis1

 

Puss & Kram

 

”Inlägget innehåller annonslänkar från Godisboxen.se”

17 thoughts on “LCHF – Lite choklad hjälper faktiskt.

Add yours

  1. Har själv besökt den sidan många gånger, så himla fint och praktiskt. Känns också alltid lite mer speciellt att få hem något till brevlådan ifrån posten än att själc ge en choklad ex. Tycker iaf jag blir mer en överraskning 😊

 1. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my
  newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like
  this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like
  this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and
  I look forward to your new updates.

 2. jag skulle bli så mycket gladare över en godisbox, speceillt om man är sjuk och täppt i nästan då känner man ju inte ens doften av blommorna. Då är godis bättre haha <3 choklad med smak av kaffe och kokos den lät ju lite spännande 🙂 <3

 3. Helt min typ av LCHF. Choklad kan lösa många problem och livet fungerar inte alls utan choklad.
  Skulle bli överlycklig om någon sände mig en godisbox när jag är sjuk. Tänk att öppna lådan och bara se all god choklad, då blir man nog frisk direkt 😉

Kommentera

Up ↑

%d