Dream Lover på G nu.

Hej.

Jag är seg idag. Det känns som om det skulle kunna vara något på G. På eftermiddagen började jag känna mig frusen hängig – inte alls vad jag varken vill eller önskar just nu. Solen sken även idag och jag kunde vara ute i shorts och plantera lite egna sticklingar som jag dragit upp.

Ny Dream Lover på G.

Idag åkte en ny liten ”dream lover” i jorden. Nu kan jag bara hålla tummarna för att den tar sig men det borde den göra när rötterna blivit så långa som de hade.

4a4b4c

Lat som jag var eller är ibland lämnade jag de mesta högarna och jorden framme för att jag skulle fortsatt ute i trädgården men så blev det inte. Energin försvann – Men men det finns ju en morgondag som kanske passar så mycket bättre.

livet-njut-av-livet-det-pagar-nu_50ec75efddf2b30b40bcf92d

♥ ♥ ♥

 

8 thoughts on “Dream Lover på G nu.

Add yours

  1. Så avkopplande att pyssla i trädgården. Jag fick frågan om jag vill bli ansvarig för trädgården och det skulle jag gärna bli. Enda problemet är att hon som vill lämna över till mig är 1000 gånger bättre än vad jag är…. Jag hoppas att du mår bättre idag.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: