Vattenpölar är så roligt.

Halloj.

Vi har haft det supervarmt och kvavt hela dagen. Åskan har hängt i luften hela dagen. när jag klev utanför dörren på Ishuset efter dagen föräldramöte kom värsta åskknallen på bra länge alltså. När Tilda och jag gick mot bilen inne vid Eriksdalsbadet idag kom regnet som på beställning när vi stängt bildörrarna. Jisses vad det regnat sedan dess.

Regnet öser ner…

Jag gillar inte bara gummistövlar och fina paraplyer utan jag älskar regn. Som förskollärare finns det knappt inte roliga väder att vara ute och leka i tillsammans med barnen. Jag tillhör de lekiga förskollärarna som är med barnen. Nu när jag tagit en timeout från den yrkesbanan måste jag bara ut och hoppa lite i vattenpölarna. Skit roligt med andra ord!!!

1c1a

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

13 thoughts on “Vattenpölar är så roligt.

Add yours

  1. Usch ja drt är inte så roligt när det är så kvavt men snart är hösten på ingång 👌🏻

  2. Meen hur härligt?? Tycker verkligen det kan vara så mysigt med regn & till och med att vara ute i de 😃 Regnat och åskat en massa här idag också!

  3. Får jag vara inomhus älskar jag regn. Stövlar har jag, men jag och paraplyer är inte helt överens. Vet inte hur många paraplyer jag har tagit sänder. Typ ett varje gång jag använder det hihi

  4. Haha! Visst är det jätteroligt med vattenpölar! Helst ska det vara barfota,men stövlar går precis lika bra. 🙂 Gillar ditt paraply!

  5. Jag gillar faktiskt också regn, tycker det har sin charm och är mysigt! Sen lite mer nu när jag bor i huset och man vet att gräset och alla blommor behöver vattnas 😉

  6. Älskar att hoppa i vattenpölar, cykla med benen utför backen eller göra eko i tunneln…barnasinnet än man ha kvar
    Kram Kajsa

    http//www.bland-kastruller-och-vinglas.se

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: