Shoppat bubbel på nätet.

Hej Hej.

Jag har aldrig shoppat bubbel på nätet. Att jag är en riktig nörd när det kommer till att handla på nätet är ingen nyhet för någon tror jag inte. Denna veckan har jag både shoppat mat från MatHem och bubbel från Vinoteket. Alltså hur smidigt kan det bli liksom.

Jag har aldrig är i samarbete med Länka med Kärlek

jagharaldrig12

Shoppat bubbel på nätet.

Att beställa vin på nätet med hemleverans är den nya matkassen. Från Vinoteket är dessutom frakten gratis. Plus att du enkelt kan följa din leverans i deras app. När man shoppar från dem kan man välja och vraka precis hur man vill eller shoppa redan ihopsatta vinlådor. Vin hem till dörren! Alltså ni måste bara testa – jag kände mig som ett barn på julafton när jag fick hem mina flaskor.

28ggimg_304328hh

Neleman Organic Cava NV

Frisk och väldigt aromatisk doft av vita frukter, citrus och lite nybakade småkakor. Fräsch och syrlig smak med gröna äpplen, lime och grape med en härlig mousse. Finishen är mer rund med mognare inslag av frukter.

POP IT NOW Spumante Brut

Intensiv bouquet med päron och äpplen, lång fin mousse!

 

kram

21 reaktioner till “Shoppat bubbel på nätet.

Lägg till

  1. Har en kollega som ofta beställer vin på nätet men jag själv har inte testat. Jag är ju inte mycket för viner. Eller så har jag bara smakat fel sort. Smidigt att kunna beställa iallafall.

  2. Det låter spännande dessvärre (eller bättre?) så dricker jag inte alkohol alls men dör kanske finns alkoholfria alternativ?

  3. Vi har beställt vin på nätet för ett tag sedan och det är verkligen smidigt. Leverans till dörren och slippa släpa på tunga kassar. Tack för tipset om Vinoteket 😀

  4. Det har jag som en grej på min lista, en premunation därifrån, med en låda rött varje månad, alltså hur mysigt vore inte det ❤ men först måste jag ut och skaffa mig lite jobb 😉

  5. På den tiden när internet var nytt och man kunde beställa billig öl från tyskland, då beställde vi minsann billig öl från tyskland. 😀 Annars har jag aldrig handlat alkohol på nätet, tror jag.

  6. Har aldrig beställt alkohol men däremot en massa annat på nätet, praktiskt och enkelt att slippa trängas i affärerna och man kan oftast hitta det bästa priset online..

  7. Jag tycker också att det är så skönt att shoppa online men jag har aldrig köpt vin online och visste inte att man kunde det men ska testa någon gång 🙂

  8. Jag tycker oxå allt är lättast att shoppa från nötet men inte mat o så det handlat jag själv 🙂

  9. Härligt. Man kan verkligen beställa allt på nätet idag 🙂 man känner sig alltid som ett barn på julafton när man får paket hem 🙂

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: