Shoppat bubbel på nätet.

Hej Hej.

Jag har aldrig shoppat bubbel på nätet. Att jag är en riktig nörd när det kommer till att handla på nätet är ingen nyhet för någon tror jag inte. Denna veckan har jag både shoppat mat från MatHem och bubbel från Vinoteket. Alltså hur smidigt kan det bli liksom.

Jag har aldrig är i samarbete med Länka med Kärlek

jagharaldrig12

Shoppat bubbel på nätet.

Att beställa vin på nätet med hemleverans är den nya matkassen. Från Vinoteket är dessutom frakten gratis. Plus att du enkelt kan följa din leverans i deras app. När man shoppar från dem kan man välja och vraka precis hur man vill eller shoppa redan ihopsatta vinlådor. Vin hem till dörren! Alltså ni måste bara testa – jag kände mig som ett barn på julafton när jag fick hem mina flaskor.

28ggimg_304328hh

Neleman Organic Cava NV

Frisk och väldigt aromatisk doft av vita frukter, citrus och lite nybakade småkakor. Fräsch och syrlig smak med gröna äpplen, lime och grape med en härlig mousse. Finishen är mer rund med mognare inslag av frukter.

POP IT NOW Spumante Brut

Intensiv bouquet med päron och äpplen, lång fin mousse!

 

kram

21 thoughts on “Shoppat bubbel på nätet.

Add yours

 1. Har en kollega som ofta beställer vin på nätet men jag själv har inte testat. Jag är ju inte mycket för viner. Eller så har jag bara smakat fel sort. Smidigt att kunna beställa iallafall.

 2. Det låter spännande dessvärre (eller bättre?) så dricker jag inte alkohol alls men dör kanske finns alkoholfria alternativ?

 3. Åh vad smidigt, aldrig testat att beställa hem vin eller liknande så kanske får göra det framöver. Tack för tipset! Kram

 4. Vi har beställt vin på nätet för ett tag sedan och det är verkligen smidigt. Leverans till dörren och slippa släpa på tunga kassar. Tack för tipset om Vinoteket 😀

 5. Det har jag som en grej på min lista, en premunation därifrån, med en låda rött varje månad, alltså hur mysigt vore inte det ❤ men först måste jag ut och skaffa mig lite jobb 😉

 6. Jag har aldrig handlat vin eller bubbel på internet, kanske något att testa på. Låter super spännande! Kram!

 7. Jag har tänkt beställa på nätet . Vin som bara är beställningsvara men ej gjort det än:)

 8. På den tiden när internet var nytt och man kunde beställa billig öl från tyskland, då beställde vi minsann billig öl från tyskland. 😀 Annars har jag aldrig handlat alkohol på nätet, tror jag.

 9. Jag har aldrig shoppat sådant på nätet – kanske för att jag inte tycker så mycket om sådana drycker. Haha! Men perfekt när det går att göra så enkelt.

 10. Jag har lite svårt att handla på nätet då jag vill se hur det är samt att jag är otålig och vill ha det direkt haha

 11. Har aldrig beställt alkohol men däremot en massa annat på nätet, praktiskt och enkelt att slippa trängas i affärerna och man kan oftast hitta det bästa priset online..

 12. Hade ingen aning om att man kunde shoppa vin på nätet men så smidigt 🙂 annars shoppar jag också mycket på nätet!

 13. Jag tycker också att det är så skönt att shoppa online men jag har aldrig köpt vin online och visste inte att man kunde det men ska testa någon gång 🙂

 14. Jag tycker oxå allt är lättast att shoppa från nötet men inte mat o så det handlat jag själv 🙂

 15. Härligt. Man kan verkligen beställa allt på nätet idag 🙂 man känner sig alltid som ett barn på julafton när man får paket hem 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: