Hur är man funtad om man vrålar fitta……?

Hej Hej.

Ikväll var jag på Friends och kikade på när AIK mötte Skotska Celtic i något kval till ligorna ute i Europa. Innan matchen hann vi springa runt ett varv på Mall. Jag kom hem med världens coolaste skor. Visar dem imorgon för de är så fina. Det var kanske inte den allra bästa matchen jag sett av och med AIK och jag har faktiskt sett ganska många. Förr i tiden var jag nästan hedersmedlem på hemmamatcherna kändes det som. Men idag var det dags igen för mig att heja på AIK. Tyvärr så blev det förlust. AIK hade enligt mig en spelare som glänste långt över alla andra och det var Saletros. Jisses vad han var bra!!!

img_3056img_3054img_3059

Hur är man funtad om man vrålar fitta, sug min kuk eller hora rakt ut?

Fotbollsvärlden har ett stort jäkla problem måste jag säga. Trots att vi är en bra bit in på 2019 och Me To i fjol så beter sig män, killar och gubbar helt oacceptabelt på fotbollsmatcher. Ja jag säger fotbollsmatcher för detta språket upplever jag inte finns i hockeyvärlden där jag är mer insatt.

Hur kan man som vuxen man sitta på läktaren bredvid en kvinna och vråla när favoritlaget inte spelar som han önskar jävla hora, din satans fitta -sug min kuk ditt jävla as? Jag är väl medveten om att min ordval är bedrövligt men nu är detta inte mina ord utan från mannen som satt framför Tilda och bredvid en ung kvinna i 25 års åldern och en kille i de yngre tonåren. Nog för att både Tilda och kvinnan bredvid är väl medvetna om att orden inte är till dem. Men indirekt så blir de det förstår ni män. Det är absolut inte okej skrika ut nedvärderande ord om kvinnor eller använda liknade ord på det sättet. Och eftersom AIK består av 11 män på planen så tror jag inte någon av dem har en fitta, tror inte heller att någon av dem har tid att arbeta extra som hora eller är särskilt intresserade av att suga publikens kukar.

Fy fasiken fotbollsvänner det är dags att vi kvinnor på läktarna som också är och hejar på våra favoritlag sätter ner fötterna och säger ifrån. Visst är det konstigt att om någon skulle kritisera någon spelare och säga att hen är urdålig, värdelös och skulle byta lag och så vidare då blir det liv i luckan för så får man ju inte säga. Antingen tycker andra att hen inte alls är så dålig eller så kränker man ju hen. Självklart gör man det men att kasta skit i ansiktet på alla kvinnor med själsord är för bedrövligt.

Överallt på läktarna hör vi kvinnor män skrika och vråla ut kvinnliga könsord och sexuella handlingar som de önskar utföra eller få utförda.

Kvinnor – tjejer nu måste vi alla sätta ner fötterna för detta är avskyvärt beteende av flera män på våra fotbollsmatcher landet runt.

natti

♥ ♥ ♥

 

 

8 thoughts on “Hur är man funtad om man vrålar fitta……?

Add yours

  1. Jag blir tokig på sånt. Därför år jag sällan på matcher utan kollar hemma istället. Idioti att ta sig rätten att snacka så… grrrrr

  2. ja det är så tragiskt måste jag säga, det är så dåligt. jag hade nog inte kunnat varit tyst hade nog sagt ändra dina ordval det sitter barn och kvinnor här har du missat det. Jag kan bli lite irriterad och blir jag då lite impusliv kan jag ibland kontra med sådant. Kul ändå att ha varit dit, synd att de förlorade

  3. Det allra värsta med att gå på fotboll, många verkar ha glömt vad en fotbollsmatch går ut på. Så tråkigt att man ska behöva lyssna på det.

  4. Såna personer förstör ju hela upplevelsen med att ha roligt och all gemenskap. Hoppas ni hade trevligt ändå

  5. Ja, jag förstår inte varför fotbollsmatcher drar fram såna fula sidor hos männen men jag har själv hört en himla massa när jag gick på fotbollsmatcher. Helt sinnes 😥 vi måste sätta ner foten! ❤️

  6. Jag kan bara hålla med. Blir galen på sådant. Då vi var på derbyt mot GAIS stod en ung GAISARe bredvid mig och bara säger.. Pissa på en IFK fitta. Det var riktigt åt mig. Det tragiska i det är att flera kvinnor accepterar sådant trots att dom utanför läktarna kallar sig feminister. Jag älskar ju att gå på fotboll, men tar sådant avstånd från allt sådant.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: