Hade jag varit lite smart….

Hej.

Det blev inte långa promisen i skogen idag. Det var för varmt helt enkelt bestämde jag redan innan jag gav mig iväg för jag hängde kameran runt halsen istället. Skönt men som sagt för varmt. Hade jag varit lite smart hade jag gett mig av ikväll istället men så blev det inte.

Kameran runt halsen.

Med kameran runt halsen då blir det lite som det blir när man går en promis. Första stoppet blev redan utanför dörren då jag hamnade med kameran i ena rabatten vid vår entré. Vet inte alls vad dessa blommor heter men visst är de ganska fina. Kul att de blommar på sen sommaren tycker jag.

28a

Vinterskogen vilken energikälla för mig.

Det spelar säkert inte så stor roll vilken skog jag skulle befinna mig i men vår skog är helt perfekt för mig. Jag trivs, andas och bara njuter av lugnet, livet och nuet.

Jag satte mig ner i mossan och såg ut över havet av mossa. Jag blev så sugen att ta av mig både strumpor och skor och springa fram och runt i all mossa. Nästa gång tar jag ryggsäck med mig med fika och filt sedan tänker jag springa över mossan. Längtar lite redan efter det om jag ska vara ärlig.

28d28c

Hamnade vid Uttransjön.

Vad jag har saknat bryggan som kommunen skulle laga och rev upp i vintras detta året. Bryggan med alla båtarna och badbryggan som så många badat vid både morgon, middag och på kvällar. En stor miss av kommunen att inte laga bryggan så den var klar denna sommaren. Bu för Botkyrka på den biten.

28e

Äppelträdet hemmavid.

Äpplena på trädet börjar bli röda nu. Snart måste jag allt plocka ett och provsmaka om det inte ärt dags för att plocka av dem och baka äppelpajer.

28äpple

braaaa

 

 

 

 

14 thoughts on “Hade jag varit lite smart….

Add yours

  1. Härliga bilder! men håller med dig, man orkar inte så mycket i den här värmen. Att bara få vara en stund räcker gott egentligen. Ha en superfin kväll. Kram

  2. Det ser verkligen så härligt ut! avundas alltid dina bilder. Eller ja avundas är väl inte rätt ord egentligen, jag ser upp till dig och dina fotokunsksper! kram

  3. Underbara bilder! Jag älskar sommar värmen även om man inte orkar super mycket och känner sig svettig hela tiden 😅

  4. Fina bilder och så härligt att bara ge sig ut på en fotopromenad. Samt ja lite för varmt för att ut och motionera idag men en fotorunda blir ju annat

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: