Nya naglar och Lavendel glass.

Hej Hej.

Visst är det härligt väder idag. Stockholm bjuder på strålande sol och 27 grader inne i city. Ljuvligt tycker jag verkligen. På min To Do stod att fixa nya naglar. Det var verkligen välbehövligt. Jag fick boka in mig hos Thaistället på Drottninggatan som jag varit hos några gånger förr. De är faktiskt helt okej när det kör ihop sig med tider och sånt som kan uppstå i livet. Så skönt att sitta helt tyst och kika upp genom fönsterna på fasaderna på Wallinsgatan. Nagelteknologerna är inte så bra på svenska och pratar knappt eller inte med kunderna vilket är de största skillnaden mellan att gå till Isabella eller Thaistället. Hur som helst jag blev nöjd och det är ju viktigast av allt… Från rött till ljusa ljusa nude naglar är det ganska långt.

img_3019img_3020img_3021img_3024img_3023img_3033

Lavendelglass från Stikki Nikki.

Ute på gatan igen var det sommar på riktigt så jag gled in på Stikki Nikki för på sommaren ska man ju bara äta glass så är det ju bara. Handgjord & dagsfärsk gelato endast av ingredienser som vi själva skulle äta. Dagsfärsk gelato produceras i Norra Djurgårdsstaden varje morgon till de 8 glassbutikerna runt Stockholm. För något år sedan var hela familjen på glassprovning på just Stikki Nikki. Jisses vad glass vi fick mumsa den gången helt underbart..

img_3025img_3026

Mitt val föll idag på en knall lila glass – lavendelglass. Helt ny smak för mig vilken var så så så god. En man vid övergångsstället vid Vasagatan kommenterade är det glassen som är så god eller är du bara allmänt glad för du stålar. Jag kan lova att det var glassen för jag tillhör nog inte den glada skaran just nu.

img_3029img_3032

Puss & Kram

10 thoughts on “Nya naglar och Lavendel glass.

Add yours

  1. Så sjukt snygga naglar! Förstår att du är nöjd! Lavendelglass lät intressant! jag är inte värdens fann av just lavendel men det kanske är värt att testa. Kram!

  2. Men vilka snygga naglar! Kul att variera sig lite mellan olika färgskalor. Glassen ser verkligen underbart god ut! Jag hoppas att verkligen att du snart mår bättre. Kram <3

  3. Men så himla snygga naglar! Får nog ta och spana in Stikkinikki när jag ska till Stockholm nästa månad, ser ju så gott ut & färgen var ju jättecool 😃

  4. Jag måste göra vid mina naglar också så det blir nog nästa vecka skulle jag tro, vet inte alls vad jag ska ha!
    Om jag ska ha neutrala eller jag ska ha färg/glitter :O

    Vilken fräck glass, trodde det inte fanns den smaken i glass!

  5. lavendel glass men wow aldrig hört tals om den smaken i glass såg verkligen god ut <3

Kommentera

Up ↑

%d