Plötsligt hände det – jag joggade igen.

Hej.

Det är knappt så jag tror att det är sant om jag ska vara ärlig. Plötsligt hände det att jag joggade. Det var säkert över tre år sedan som jag var duktig och sprang. Idag på kvällen var det helt ljuvligt i skogen. Många människor som både sprang och promenerade precis som jag.

Plötsligt hände det – jag joggade igen.

På vägen tillbaka hemåt fick jag helt plötsligt bara feeling och sprang hela vägen hem. Att gå från noll till 1 km är hur stort som helst. Nästan så jag chockade mig själv faktiskt. Nu ska jag ju inte tro att detta är en vana men ven vet jag kanske får lite feeling snart igen och springer lite i skogen igen. Hur som helst så är jag grymt stolt över mig själv.

img_3014

Jag brukar ju ge mig själv en kotte när jag var duktig på Promisen eller joggingturen men det glömdes helt bort idag. Huvudsaken är ju att jag själv både vet och känner mig stolt.

11b

♥ ♥ ♥

 

9 thoughts on “Plötsligt hände det – jag joggade igen.

Add yours

  1. Hänt samma sak här. För ett par månader sedan drömde jag att jag joggade, och när jag vaknade tänkte jag att varför inte? Mina knän är inte så förtjusta i det men hoppas kunna jobba upp både deras styrka och min kondition.

  2. Vad duktig du är som joggade på hemvägen, det viktigaste är ju att du är stolt, vem vet det kanske händer nästa gång med att du joggar 😉

  3. Du ska vara väldigt stolt, jag är på gång här med tycker jag, igår och idag har jag haft så ont i huvudet, men annars så brukar jag powerwalka nästan varje dag

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: