Bra, bajs bäst – Vecka 34.

Hej.

Livet är till för att förändras och utvecklas vidare så blir det även med mina veckosammanfattningar. De allra flesta bilder som jag visat har ni många gånger redan sett och det blir liksom lite to much även för mig så från och med nu testar jag nytt.

Bra, bajs bäst –  Fin. ful och Funderaren Vecka 34.

Bra – Att jag börjar så smått redan ut mig själv och livet.

img_2979

Bajs – När man inte alls mår eller känner sig på topp, när livet suger då är det bajsigt.

19e

Bäst – Att jag fick till några sköna bra promisar. Hösten kommer närmre och närmre fast sommaren håller sig kvar så skönt.

img_2936

Fin – Finast i veckan är inte särskilt svårt att välja lilla Luna såklart.

25c

Ful –  Fula hemska dumma långsamma SL och alla dessa stationer och turer. Men ack vad mycket liv och historier det finns på dessa platser. Visst är det allt bra vackert på många av dessa platserna.

img_2949

Funderaren – Jag funderar verkligen på om och hur kompetenta ledare i olika verksamheter egentligen är. När det kommer till att de inte bara ska lära ut sina kunskaper utan och vara bra, kompetenta, proffsiga och ha en kunskap och förmåga att leda och styra grupper och människor utan att kränka, frysa ut, förbi se och framför allt vara reko. Pedagogiskt ledarskap har alltid legat mig varmt om hjärtat både som lärare och människa. Just därför ser jag rött rödare än den ilsknaste tjuren när ledare behandlar elever, deltagare eller medmänniskor oschysst och kränkande.

26a

♥ ♥ ♥

 

 

 

One thought on “Bra, bajs bäst – Vecka 34.

Add yours

  1. Ja nog är lilla Luna en liten gobit minsann och toksött namn. VI ska på dop nästa helg =D. Ja ibland är det allt lite bajsigt

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: