Fredagar betyder…F F F.

Hej alla Fredagsfirare..

Har ni bunkrat upp med både en massa gott till i kväll och mumsigt rött? Här hemma blir det fredagstacos med kyckling. Det var ett bra tag sedan vi åt tacos hos oss. Vi tröttnade helt enkelt men ikväll är det dags igen. Så nu håller jag ena tummen lite på att Wille inte bryter ihop helt för han var den som var mest negativ till tacos innan vi tog timeout från tacofredagarna. Annars så står det bakning på mitt schema ikväll inför morgondagens kalas för killarna.

Fredagar betyder …F F F för mig – fika, fokus och present.

Först ut idag var det fokus – fokus för mig var att få sätta mig hos Emma i hennes sköna fåtölj och prata av mig om både det ena och andra. Jag är verkligen så glad att jag hittat till Emma som finns för mig just nu.

Kanske jag också skulle kunna säga att fokus även varit på hälsa att promenera. Det regnade när jag gick till Emma idag och typiskt mig åkte jag hemifrån utan paraply. Men i ärlighetens namn så gjorde det ingenting. Att det småregnade både i stan och och när jag gick hemåt från station var bara skönt. Ja okej jag blir lockhårig när det regnar men jag bjöd på den.

23ccimg_2979

Fredagsfikade på coola Pascal.

Café Pascal är tre syskon. De gillar bra kaffe, bra råvaror och hantverket ska stå i centrum. På Skånegatan på Söder är Pascal är rankat som ett av Stockholms mest hypade caféer. Så är det lite faktiskt. Både de två andra gångerna som jag varit där och även idag är det en cool stämning, tätt med kändisar med riktigt bra kaffe, härliga bakverk då bageriet finns bakom i kulisserna och smörgåsarna ser galet fräscha och goda ut. Me Like feeling på hela stället. Lite synd att det regnade idag så det var ganska trångt inomhus men jag var nöjd.

Min fredagsfika blev en latté och en pistagecrossiant.  bulle såg så mycket godare ut än vad den i själva verket var. Tror att jag ställt in mig på en smak åt Karlsbader hållet med pistage. Men ack vad fel jag hade. Pistage och choklad i kombo var inte min grej men idag fick jag lära mig det.

23gg23ff23ee23dd

Fredagspresenten kom på posten idag.

Ibland har jag tidigare satt mig med datorn i knäet och köpt fredagspresent på fredagar vilket faktiskt känts lite si och så. Meningen är från början att jag skulle få något i fysisk form på fredagar. Denna veckan var jag så mycket smartare och shoppade i veckan och bestämde frakten till som idag – fredagen vilket gjorde att jag fick en present från Yves Rocher eller från mig själv.

23hh23ii23jj

21b

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

 

27 thoughts on “Fredagar betyder…F F F.

Add yours

 1. Åh vad gott med tacos! Det blir det här imorgon! Super gott!
  Vad gott med lite fika också!
  Ser super gott ut!
  Hoppas ni/du får en fin helg ❤️❤️

 2. Älskar att läsa om dessa FFF. Bullen såg fantastisk ut iaf. På tal om pistage. Åt en superduper god pistageglass idag. Mums

 3. Gillar dina fredagsinlägg ❤
  Trist när man ser fram emot en smak på bullen och sedan smakar det inte lika gott. Fredagspresenten ser trevlug ut, unnade mig en liten present därifrån för ett tag sedan ❤ Trevlig helg ❤

 4. Sitter helt slut i huvudet och skriver kommentarer, log när jag såg att din blogg kommit in i listan. Lyckades läs allt och kände ÅH vad jag skulle vilja hälsa på dig😁 hade också viljat köra en FFF idag, men satsar på det tills nästa vecka. TACK för välbehövlig inspiration. Och ja, pistage och choklad är inte kul kombo🤣💚 däremot är en glass från triumf med pistagesmak och lite choklad SÅ god!

 5. men åh först pratar hon om tacos o kyckling sen bilder p å gott fika alltså fattar du hur hungrig ja blir nu ? =)
  ja rn här oxå mestadels
  ha det så jätte mysigt o skoj på sönernas kalas å kram på dej

 6. Jag är så sugen på tacos och det var ett tag sen som jag åt de. Hoppas att det inte blev för vilda protester hos i dag för tacos 🙈 så smart att skicka efter saker och få de på fredagar 😃

 7. Wow what a friday♥️ härligt med fika det har jag gjort 2gr idag på bageriet här inom loppet av 3-4 timmar.
  Kul med en fredagspresent till sig själv – borde börja med något liknande jag med.
  Hoppas kvällen din vart mys.
  Och tacos är ju bara så mumsigt ibland.
  Kram

 8. Jag åt också kyckling till kvällsmat dock inte i tacos men iaf kyckling gott var det. Jag gillar yves roche. Din fika såg väldigt god ut 🙂

 9. åh så gott med tacos, det var ett tag sen vi åt det också faktiskt kanske får ta och äta det någon dag snart känner jag. som vanligt blir jag alltid så inspirerad av dina fff borde göra något liknande själv med en vecko present och vecko fika låter ju så mysigt 🙂 ❤️

 10. Har aldrig varit på Pascal. Ska kanske ta och prova det någon gång när jag är i närheten. Gillar dina FFF inlägg

 11. åh vilken härlig fredag det låter som FFF låter som det är något för mej 🙂

 12. Vilken underbar fredag du haft! Prat med Emma och härlig promenad. Jag blev lite besviken på bullen haha. Trodde du skulle skriva att den var god för den ser verkligen god ut. Fredagspresenten såg riktigt härlig ut med härliga produkter.

 13. Jag gillar verkligen dina FFF, så himla bra och inspirerande! Så himla härligt att fokusera extra på att ta hand om sig själv med fika & present 🤗 Vore spännande att se vad du tycker om produkterna sen 😃🌸

 14. Blevv unerbart vväder här på eftermiagen satt ute en bra stund lycka
  ja e började onsdags o mentor prat i torsd . men felicia vill byta klass så vvi pratade mycket om det får se hur det

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: