Sportglasögon för träningssugna.

” Inlägget är i samarbete med Webboptik ”

Hej Hej.

Det var inte länge sedan jag satt och pratade med idrottsföräldrar om hur svårt det kan vara för aktiva med synproblem som inte använder sig utav linser. Att kunna träna aktivt kan verkligen bli en utmaning och kanske även tidigare ibland omöjligt då synproblemen ställer till det för dem. Många gånger kanske de vanliga glasögonen faller av eller helt enkelt inte passar för att användas i en träningssituation.

Minns att min lillebror som körde motorcross aktivt hade problem med detta. Han använde glasögon och trivdes inte alls med linser vilket ofta blev problem för honom i både tränings och tävlingssituationer. Tänk om han varit aktiv idag då hade han lätt kunnat utöva sin idrott utan problem. Webboptik är specialister på glasögon för aktiva och träningssugna individer.

Sportglasögon med styrka.

Webboptik har ett stort sortiment av sportglasögon flera olika sporter golf, cykling, simning, löpning och mycket mer. Glasögonen går både att att köpa med obehandlat glas eller som sportglasögon med styrka. Ni måste bara ta er en titt på alla sportglasögon, slipade och oslipade. Vem vet du kanske hittar ett par som passar  just dina egna behov! Att kunna välja ett par glasögon som passar för simning till exempel när man har synproblem måste vara som himmelriket. Tänk att helt plötsligt kunna delta på lika villkor som de som inte har synfel i dagsläget.

dykmask-uts-pro-coreprogear-eyeguard-mrydonsimglasogon-vuxen

 

En riktigt bra grej med styrka i sportglasögon tycker jag!!!

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

” Inlägget är i samarbete med Webboptik ”

8 thoughts on “Sportglasögon för träningssugna.

Add yours

  1. både snygga o bra förstår ja . förstår inte det är när de lägge ut samarbeetena ( har ju inte gjort så länge ) men detta åg ja ex inget hört o sen kan en annan du fått det fattar inte hur de gör riktigt trodd de körde samtidigt men kanske för att få mera sprining inte ger alla det samtidigt kank

  2. Men vilken smart grej! Speciellt för barn då så de kan idrotta fritt utan att känna sig begränsade pga försiktighet.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: