Några varv runt på stan.

Hej.

Jag hade verkligen en himla tur när jag väl kom till Capio och fick träffa båda besöken även om det första bara blev 25 min istället för en timma. Det var verkligen skönt att få prata av sig med både psykolog och sjuksköterskan idag. Kändes som det var länge sedan jag var där sist vilket det också var.

Snabb lunch på stan och lite varv på Åhlens city.

Smoothie från Blueberry kan jag verkligen tipsa om. De är både nyttiga och så himla goda och passar helt perfekt när man behöver en lunch lite på språng. Pink ginger eller Go nuts är mina absoluta favoriter från dem. Idag blev det Pink ginger då jag är inne på ingefära i mina smoothies just nu.

img_2940

Idag kunde jag utan att skämmas kunna strosa runt bland bebiskläderna då jag var på jakt efter något fint och bra. Alltså man kan verkligen nästan smälla av bland alla söta och fina småkläder. Hittade två helt ljuva små ryggsäckar i mini mini size. Helt onödigt men så söta.

img_2943

Smet in på en fika på Muffin Bakery.

Nästa grej på min To Do var att gå och laga min trasiga nagel. Så jag hann med att smita in på Muffin Bakery och ta en fika. Jag behövde få sätta mig en stund och samla ihop dagens tankar och reflektioner innan det blev nagelfix och min onsdag rullade vidare.

img_2947img_2945img_2944

Säga vad man säga vill men det är rätt häftigt…

Flera av stadens tunnelbanestationer och Pendeltågsstationer är faktiskt riktigt snygga och tacksamma att fota.

img_2949

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

 

13 thoughts on “Några varv runt på stan.

Add yours

 1. Så skönt att du kunde prata av dig och känna att det var bra. Det finns så mycket fina och söta kläder till små bebisar. Dom ryggsäckarna är ju så söta. Skönt att du kunde ta en fila innan du skulle fixa nageln 🙂

 2. Det va ju bra att du kunde prata av dig 😊. Ja en del är ju fina men inget jag har tänkt på 😊.. Härligt att du kunde fixa din nagel och va gott det där ser ut 😊

 3. Det låter som en riktigt bra dag😊 Det är skönt att få prata med någon när man behöver det, och det är skönt att strosa omkring på stan och ta en fika. Babykläderna är supersöta, men jag som är en snaskråtta fastnade som vanligt för dina bilder av underbara bakverk😆

 4. Visst är det mysigt att gå och kolla bland barkläderna? Jag är inte jättesugen på egna barn just nu, men jag har många kompisar som blivit föräldrar och jag älskar att gå och titta på presenter till barnen 🙂

 5. åh va mysigt o fika . ja det underlättar ofta då man får prata med någon ibland tror man inte det hjälper
  mm en mums va gott det är såg ut
  ha en fin torsdag fina kram

 6. Ja men så är det faktiskt fina fotomiljöer och ojoj så söta de ryggsäckarna var, toksöta. Skönt att det kändes bra att träffa dem och prata av sig

 7. så skönt att prata av sig <3 det där fiket hade man inte tackat nej till, inte muffinsen med rabarber och vitchoklad heller den lät ju verkligen super god 😍

 8. Men alltså hur goda såg inte muffinsen ut då! Får nog kika in där nästa gång jag är i Stockholm 😍 Finns ju knappt något bättre än att kolla på bebiskläder också!

 9. Det här inlägget borde komma med en stor varningstext, speciellt när man läser det på morgonen när man är hungrig men inte hunnit få i sig någon frukos än. Kram!

 10. Då var det på tiden att få prata av dig till psykolog och sjuksköterskan då ju 🙃 men det lät gott med smoothie. ÄLSKAR att göra egna… 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: