Våra hjärtan bidrar – LMK.

Hej Hej.

Idag är det söndag redan. Denna veckan har verkligen gått snabbt fast det inte känns som om jag egentligen gjort så mycket alls.

Våra hjärtan bidrar – LMK.

Måste bara skriva några ord om Länka med Kärlek som utvecklats till en bra glädjespridande bloggrupp på Facebook som står för kärlek, omtanke, gemenskap och bus. Tänk att Mirre och jag kunde klicka så bra och att vi fått till denna gruppen till vad den faktiskt blivit.

Nya upplägget inför hösten känner vi oss nöjda med och det har tagit emot mycket positivt av medlemmarna vilket vi gillar såklart. I dag är det söndag dagen då LMK skänker ”Våra Hjärtan Bidrar” till olika välgörenhetsorganisationer.

söndag2

Här hittar ni insamlingen.

18a
Fotoutmaning på onsdagar efter olika teman. Alla bilder samlas in och medlemmarna röstar fram sin favoritbild. Admin väljer sin vinnarbild vilka presenteras tillsammans.
18b
Nytt är att Admin inte längre är med och tävlar i utmaningen utan delger sina tolkningar i ett eget inlägg i gruppen.
18c
Torsdagar skriver alla som vill en kort eller lång notis i något inlägg på sin blogg om ”Jag har aldrig….” Denna veckan blev det kräftor. Jag har aldrig fiskat kräftor.
18d
Varje månad väljer Admin ut en medlem som vi kallar för Hedersmedlem. Ett inlägg från hen delas i gruppen varje vecka plus att medlemmen tilldelas ett Länka med kärlek armband,
lördagaug1
Ditt eller datt? Det gäller att välja antingen eller – svaren vad LMK tycker presenteras på söndagar.

dittdatt1

tisdagens tema
Vandrande Hjärtat åker ff land och rike runt. Vilken resa hen fått vara med om måste jag bara säga.
18e
Måndagar peppar vi igång varandra. Admin väljer att peppa någon medlem som de anser behöver lite extra kärlek just nu med ett armband.

18f

Är ni inte ännu medlemmar ansök till gruppen…

 

bra

 

 

21 thoughts on “Våra hjärtan bidrar – LMK.

Add yours

  1. Och vilket fint inlägg och reklam för vår fina grupp och du och jag är bästa teamet, kramar. Borde nästan kopiera detta till min blogg med, 💗

  2. Det är en underbar grupp och det är roligt att ni kommer på olika teman! Gillar initiativet med insamlingen och önskar jag kunde hjälpa med en slant men kan tyvärr inte det till alla.

  3. Tycker verkligen att det är en härlig grupp. Där man får vara sig själv och ändå bli uppskattad. Och toppenideer ni lagt fram inför hösten

  4. Det är verkligen en jättebra grupp, och gillar att ni har tema varje dag. Så mycket kärlek som finns i den här gruppen.

  5. lmk är verkligen den bästa blogggruppen enligt mig, ni gör ett så fantastiskt arbete med denna grupp, så mycket roliga och kreativa trådar och så mycket kärlek. ❤ man ser så framemot varje tråd och vad ni ska hitta på i varje tråd dag för dag. Jag kan faktiskt inte få till mer ord , hur enormt fantastiskt bra grupp ni lyckats skapa. jag bugar, & apploderar ni är fantastiska ❤

    1. Underbart med all kärlek & fina människor i bloggvärlden, de ger så otroligt mycket! Uppskattar verkligen det & är glad att vara en del av den härliga gemenskapen 🤗❤️

  6. Ni två har verkligen gjort en toppen grupp man känner en sån gemenskap och kärlek. Och man är aldrig utanför. Fortsätt med erat fina arbete 🙂 <3

  7. Vi är alla väldigt nöjda med gruppen. Tycker det ska bli spännande med höstens upplägg, även om jag inte helt har förstått hur alla delarna fungerar. Haha.

  8. Det är verkligen en fin grupp och jag kommer bli mer aktiv sen när jag får till min livskarusell 🙂 Vill ju att om jag ska göra något så ska jag göra det ordentligt och inte halvdant!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: