Huvudsaken är att det blir bra.

Hej Hej.

Jag har fått förfrågningar om jag missade mina F F F igår. Svaret är att jag faktiskt inte alls missade dem utan helt enkelt så kände jag inte alls varken för att fika, köpa presenter eller att lägga fokus. Eller lägga fokus det var nog det jag gjorde  – jag lyssnade inåt och bestämde mig för att byta fredag mot en lördag. Huvudsaken är att ju det blir bra.

Fre -lördagsfika.

Jodå idag har jag fikat igen. Min lördag ska få vara en skön hemma dag där jag bara får vara och ta dagen som den kommer. Jag har varit ute och fixat i trädgården igen vilket verkligen behövs för jag tog en paus från det känns det som nu när jag ser hur det ser ut.

Fika i mysbrallorna på altanen. Sensommar solen skiner och det är verkligen sådär behagligt och skönt ute som det bara kan vara i augusti när äpplena snart är mogna.

17a17b17c

Vad har ni för er idag? Jag tänker fortsätta i trädgården en stund till. Fixa med tvätten. Dricka ur min fre-lördagspresent och kolla film ikväll och mumsa popcorn. En dag helt i min stil eller vad jag som allra mest behöver just idag.

29

 

9 thoughts on “Huvudsaken är att det blir bra.

Add yours

  1. Härligt med en lugn dag också!
    Tänkte också baka sen! Så himmla mysigt! Tycker på senaste tiden bättre om att baka ist för att äta godis! Super gott ! 😍❤️

  2. Låter som en jättefin dag vännen! Jag tar det lugnt idag, har umgåts med min mamma och syster och ska ikväll lite snabbt över till mina vänner för lite tjat! Stor kram!

Kommentera

Up ↑

%d