Bästa lördagen på bra länge.

Halloj.

Måste bara säga att fasiken vad jag har njutit av denna lördag som faktiskt inte är slut ännu. Strax ska jag starta en film och mysa ner mig under filten i min fåtölj och bara älska livet skulle jag kunna säga. Hela långa dagen har jag bara gjort till min egen.

Fre-Lördags fokus.

Mitt fokus idag har varit på trädgården i min egen takt och vad jag själv ville och kände för. Jag kände visst väldigt mycket för trädgårdsfix idag. Sex timmar i trädgården med ett litet stopp eller paus när jag fixade lunch till Wille och hans vänner. När jag på eftermiddagen smet förbi spegeln i hallen när jag var på väg till toan… Oj oj oj vad jag såg ut!! Smutsigaste håret i stan måste jag haft. Så vad gör man då? Ja inte går jag i alla fall och tvättar håret när jag ändå skulle vara ute fortfarande. Nej nej då tar man på mössa såklart. Jag som är en mössa tjej och bara älskar mössor har ju ett helt gäng eller egentligen på tok för många. Min gula luva från Luvit var helt lagom varm en dag mitt i augusti.

Hur som helst så hann jag med en hel del och även möbla om lite i växthuset och städa ordning där ordentligt. I am in love with my little house!!! Det är vad jag kallar fokus på bra saker både trädgård och där jag mår som allra bäst att pyssla i trädgården.

17ff17gg

Fre-Lördagspresent.

Min present blev en liten flaska bubbel. Ni vet ju redan om att jag är en person som verkligen gillar bubbel. Bara för att lyxa till det lite extra mys poppade jag popcorn och tog med några bitar choklad upp till sovrummet, tände ljus och ska strax sätta igång en film och bara njuta av lugnet som jag känner just nu.

Hörni, ska jag ge mig själv en dag med både fika, fokus och present som jag gör varje fredag men inte fick till det bra igår. Nu vet jag varför det inte blev igår – det var ju meningen att jag skulle få bästa lördagen på bra länge just idag. Tack snälla för idag! Åh vad jag vill känna så här flera dagar i höst…

17ll17ii

Dags för filmtajm!!!

♥ ♥ ♥

 

18 thoughts on “Bästa lördagen på bra länge.

Add yours

  1. Så underbart att du fick en dag där du gjorde såna saker du mår bra av. Tycker du gjorde ett bra avslut med popcorn och ett glas bubbel 🙂

  2. åh glda för din skull va skoj det är när man känner så o sen ändå hinner me att vvvila o ta det lugnt liksom
    hi hi söt hon e i sin gula mössa
    fin söndag kram

  3. Ohh du pekar verkligen på känslan, så mysig lördag du haft och gillar bilden på dig, såå härligt att bjuda på sig själv <3 Vill också ha växthus och trädgård, sååå härligt

  4. Det verkar som att väldigt många av oss hade en helt underbar lördag. 🙂 Vad härligt att du har ägnat dig åt saker som är så givande. <3

  5. Vilken härlig lördag! Att fixa i trädgården är ju inte helt fel och härligt sätt att bli smutsigt på! Så fin du är i mössan.

  6. Åh såklart. Mössa tycker vi om 🙂 Fint härlig gul dessutom 😍 att du pallar så länge i trädgården, 👍 härligt med lite bubbel som present då… Och mysa ner till film i fåtöljen ❤️

Kommentera

Up ↑

%d