Harmoni och mys med Aroma Diffuser.

” Inlägget är i samarbete med Livehome.se ”

Hej.

Nu måste även jag erkänna att mörkret faller tidigare om kvällarna och det är verkligen mysigt att tända ljus. För någon vecka sedan började jag med doftpinnar här hemma efter att jag fick nyss om dem via Livehome. se. Av en händelse när jag var inne hos dem för att drömma mig bort bland alla dofter fick jag nys om Aroma Diffuser. Aroma Diffiuser är något som blivit allt vanligare i våra hem. Det är en lampa som är en blandning mellan doftljus, doftpinnar och essentiella oljor. Syftet med diffusern är att förhöja mysfaktorn i hemmen genom att inte bara skapa stämning som med doftljus utan även skapa en avslappnande, härlig doft.

Aroma diffuser - livehome_se

Aroma diffusern är enkel att använda. Det ända man behöver är vatten och en olja som du häller i vattenbehållaren och därefter droppar max tre droppar. När det är gjort kommer ditt hem dofta underbart i sju till tio timmar. Diffusern utsöndrar den essentiella oljan nästan  helt utan något ljud och kräver inte någon värme.

Snygg inredningsdetalj med ett syfte att sprida harmoni.

Dofter i hem, byggnader och andra lokaler som man besöker eller vistas i har en större påverkan än vad vi kanske tror. Flera forskare och psykologer vidhåller att vi kan bli mer produktiva när vi känner en väl vald doft. ”Pepparmynta har visat sig öka minnesförmågan/klarheten medan citrus främjar altruism och lavendel minskar oro”. Därmed ska det gå att öka medarbetarnas produktivitet genom att introducera dessa dofter i kontorslokaler. Små mängder av doft som släpps ut runt en medarbetare skulle kunna leda till tillfälligt ökad effektivitet. Lugnande doftoljor hjälper till att hitta lugn och harmoni vilket många eftersträvar i sin hem.

En Aroma Diffuser sprider inte bara en behaglig doft utan är även en kanon snygg detalj i hemmen. På håll skulle Diffusern kunna uppfattas som en glaslampa från Kosta Boda med sin äggskalsformade design. Hemma hos mig får det mer än gärna flytta hem flera Aroma Diffuser redan idag.

aromadiffuseraromadiffuservitsverige

 

Rabattkod till er alla på Aroma Diffuser

Diffuser15 – Ger 15% rabatt på hela ordern.

Vilken doft ska man välja?

Valet av Diffusern var enkelt, valet av olja och doft  var betydligt svårare  Jag hade mer än gärna köpt flera olika och haft olika dofter i olika rum men landade i att det kan kanske blir konstigt om olika rum doftar olika. Jag vill att det ska vara  en enhetlig doft i mitt hem. Däremot kan jag välja olika dofter olika dagar och variera på det sättet att välja olika dofter olika dagar. Hur vill jag att mitt hem ska dofta idag? Doftolja är en oljalik en parfym som framställs på ett parfymhus.

aromadiffusergramarmor

Doften som ska sprida sig hemma hos oss ska vara behaglig inte bara för oss i familjen utan även för alla gäster. Den får inte vara för stark och kraftig. Den får inte ge en känsla av huvudvärk som jag kan uppleva ibland att jag får när jag besöker vissa butiker. Mjuk och behaglig med en fläkt av renhet och liv så vill jag att vårt hem ska dofta. Nu håller jag tummarna för att vårt hem ska dofta precis så som jag önskar.

 

” Glöm nu inte rabattkoden – Diffuser15 – Ger 15% rabatt på hela ordern ”.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

” Inlägget är i samarbete med Livehome.se ”

 

 

17 thoughts on “Harmoni och mys med Aroma Diffuser.

Add yours

 1. En sådan skulle jag Kinna tänka mig… ska gå in och kika på hemsidan när jag kommer hem. Tack för rabattkoden.

 2. Men åh så snyggt och smart!
  Älskade verkligen att det ser ut som ett ägg 😍 helt snyggt’ måste nog beställa ett!
  Tack för tipset

 3. Men åh den var ju riktigt fin som inredningsdetalj också vilket bra tips 😍❤️

 4. Men så snygg. Vi använder oss gärna av doftljus, men de lite dyrare. Är precis som dig att det får inte lukta för mycket, utan ska mest vara en fräsch doft bara. Ska absolut gå in och kika på det.

 5. Vilket roligt samarbete! Så otroligt fina! Har tittat på dessa tidigare och är verkligen så förtjust i dem! Så fina! Stor kram!

 6. Älskar doftsaker! Är bara så hemskt allergisk mot olika dofter! Kan du inte skriva vad du tyckte om din diffusor som du fick hem? <3

 7. Det var en snygg och tilltalande lampa. 🙂 Jag är ju en sån om är väldigt förtjust i dofter av olika slag. Sedan flytten har inte mina aromabrännare kommit fram än, så just nu är det bara rökelser, örter och doftljus som doftar här. Men att använda eteriska oljor är hur härligt som helst. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: