Bakom allt eller bortom det andra.

Halloj.

Jag har gått och gått och gått idag. Över 1 mil står det på stegräknaren i telefonen. Skönt men ena knäet gör ont som det alltid gör det det tycker att jag går för mycket. Dagen började lite knasigt med att jag somnade om efter att klockan ringt. Inte så fiffigt när jag skulle följa med Tilda till Erikdsdalsbadet där hon provar på simhopp i två dagar. Men men vi hann i tid och T kom igång på badet. Så jag fick helt enkelt försöka göra något bra av 5 timmar i stan.

Frukost på Wallins Bageri.

Att jag skulle börja dagen med en frukost på Wallins som ligger i närheten var givet. Tur hade jag också som fick plats ute på kortsidan och kunde sitta och njuta av att solen sken och att det inte fanns några måsten alls faktiskt. Hur skön start på dagen som helst…

img_2873

Jag gick och gick med kameran runt halsen.

Ganska planlöst gick jag runt målet efter Wallins att gå genom Gamla Stan till Cafelini Sisters på Hantverkargatan och äta lunch. De har gudomligt goda sallader som jag verkligen kan rekommendera. Tiden gick så snabbt när jag gick bort till Kungsholmen när jag behövde ringa några samtal och hade kameran runt halsen. ”Tänk att man kan bli så lycklig av att bara gå”.

Dagens bilder fick ett tänk utefter att se det där lilla där borta bakom allt eller bortom det andra. Hoppas att ni förstår vad jag menar när ni får se bilderna.

” Bakom allt eller bortom det andra ”.

15a
Storkyrkan, eller Sankt Nicolai kyrka, är domkyrkan i Stockholms stift inom Svenska kyrkan.

15c

15d
Under Stockholms broar – Stadshusbron.

15e

15f
Vy från Riddarholmen. Det lilla lilla svarta fönstret – var finns där inne?

 

25g

♥ ♥ ♥

 

 

 

17 thoughts on “Bakom allt eller bortom det andra.

Add yours

  1. Den bakelsen ser magisk ut! Vad heter den? 🙂 skönt att gå så mycket. Brukar med få ont i knäna efter gått så mycket.

  2. Underbara bilder, låter som en härlig 5 timmars promenad med mera. Alltså den bilden med nicola kyrkan är 👌😍

  3. Vilka fantastiska bilder! Förstår absolut ditt tema 🤗 Får nog ta & spana in Wallins nästa gång jag är i Stockholm, tack snälla du för rekommendationen 😃🌸

  4. Stockholm är verkligen så vackert. Är så dålig på att ta med mig kameran nu för tiden tyvärr, jag som alltid hade med den förr.

  5. Vilka härliga timmar i stan du hade! Så god frukost du åt och bakelsen…. Nom, nom, nom. Stockholm är en så vacker stad och det är så fint att få se bilderna och hänga med dig så här en dag.

  6. Ohh så vackert du fotat och skönt att ni hann i tid trots att du somnade om. Tråkigt att du får ont i knät =(, det är som med mig jag får ont i ländryggen då jag går mycket. Samt det där såg ju inte äckligt ut precis

  7. Jag blir alltid så sugen på det där när du lagt upp stt du vandrat omkring lite planlöst och bara fotat. Kanske jag skulle göra i min hemstad. Finns mkt fint och vackert där.

  8. Asså jag ÄLSKAR Stockholm, måste besöka staden snart igen… Tycker det är så mysigt att gå runt i gamla stan och bara vara… Så mysigt att också gå på fik! Lyx att ha så nära till stan ^^

  9. Vilken härlig dag. Underbart att bara promenera och ta det som det kommer. Fina bilder på vackra Stockholm ❤

  10. åh så härlig dag du verkar ha haft med massa promenad och hur god såg inte den där bakelsen ut 😍 vad är de för något måste se om jag kan hitta något liknande här

Kommentera

Up ↑

%d