Dermosil – hudvänlig hudvård.

” Inlägget är i samarbete med Dermosil ”

bc1166fe-e4b9-4629-bfdc-b3343dda163b

Hej.

Har ni som jag problem med att hitta produkter till ansiktet som fungerar och inte kliar eller ger obehag? Jag har enormt känslig hy i ansiktet och har även lite problem med rosacea. Oftast brukar den var lugn men med minsta lilla kan den blomma upp. Så just därför är jag glad över att jag hittade till Dermosil som tagit fram produkter som passar mig för just sensitive hudtyp.

Dermosil för känslig hy i ansiktet.

Att kunna tvätta av gammalt smink och rengöra huden varje kväll är viktigt för mig. Jag har aldrig förstått mig på dem som kan gå och lägga sig för natten och sova med sminket kvar. Hudvård ska känna behaglig och enkel tycker jag. Dermosil har tagit fram en rengöringsmjölk som har blivit ett måste för mig, Sensitive Rengöringsmjölk.

3023aasvenska

Sensitive Rengöringsmjölk är en oparfymerad produkt vilket är viktigt för mig med en hy som reagerar på minsta lilla i ansiktet och blir röd och kliar. Rengöringsmjölken innehåller inte heller några fetter som lätt kan stänga till porerna i ansiktet. Att den sedan också blivit beviljad  med Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol i Finland gör det bara tryggare för mig att använda.

Varför Dermosil?

Dermosil är ett Finländskt företag som enbart säljer sina produkter via e-handel eller postorder. Alla produkter är utvecklade för det växlande klimat vi har i Norden. Produkterna tillverkas inom EU och mestadels inom Norden. Att Dermosil testar sina produkter dermatologiskt är bara toppen tycker jag som inte alls gillar att köpa produkter som testas på djur.  De använder även minsta lilla möjliga mängd konserveringsmedel och milda parfymer vilket som sagt passar mig utmärkt.

0d1fc3f0-dc50-4cd2-9ed5-e331684c3f1a

  • Dermosil har över 400 olika produkter i sitt sortiment allt från hudvård till makeup.
  • Hög kvalitet och bra priser eftersom de enbart säljer via e-handel och postorder.
  • Fri frakt och fria returer över 450kr.
  • Finlänskt familjeföretag med lång erfarenhet.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

” Inlägget är i samarbete med Dermosil ”

13 thoughts on “Dermosil – hudvänlig hudvård.

Add yours

  1. Villet bra samarbete och bra tips för mig som inte har hört talas om de innan! Jag har extremt torr hy så ska kika om jag kan finna något som kan hjälpa min hy! Åh perfekt när de är fri frakt över en viss summa för då unnar man sig mer!

  2. Jag har inte haft problem med att hitta bra produkter 🙂 Najs att du har hittat nåt som fungerar för dig 🙂

  3. Dermosil låter som ett riktigt bra företag och likaså produkterna. Förr kunde jag gå och lägga mig med smink men nu får jag sådan klia i ögonen att jag måste hur trött jag än är. 🙂

  4. Vilken bra ansiktsrengöring som du har hittat. Den kanske man ska testa. Tycker att finländska hudvårdsförerag har bra produkter 🙂

  5. Åh jag har sånt problem, min hy i ansiktet är så känsligt men inte bara där för min hud på hela kroppen är rätt så känslig så jag har svårt att hitta sånt som passar mig. Ska helt klart kika in denna för har jag tur kanske den funkar för mig 🙂

  6. vilket bra samarbete . perfekt då ju ifall man har en känslig hud. du får pröva o se hoppas det hjälper

Kommentera

Up ↑

Upptäck mer från KAMILLAS KAMERA -

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa