Svarar på frågor från kommentarerna.

Hej.

Nu sedan några veckor tillbaka känner ni som läser och hälsar på hos mig till att jag inte svarar på frågor i kommentarerna utan att jag samlar ihop dem i ett inlägg istället. Så nu är det dags igen för de senaste frågorna.

Men vilken fin kopp, vart kommer den ifrån? Här pratar menas denna rosa koppen. Den är från PiP Studiosom man kan hitta här.

16c

Vad brukar du ha i ert växthus? I fjol drev jag upp magiska dahlia plantor, tomater och klematiser plus flera härliga kryddor. Plus den årliga Mårbacka Pelagonen. I år får det återigen bli kryddor, och vackra blommor, tomater.

18b18c

Driver du egen webb-butik eller menar du bara att du har en egen ”samling”? Nej jag driver inte någon webb-butik. Jag menar att jag har sparat en samling favoritbutiker i en mapp på min dator som jag mer än gärna besöker. I samband med denna frågan tipsade jag om en butik som var ny för mig Onödigt Snyggt.

12a

Söt scarf, är den från Åhlens? Ja den fina scarfen med hjärtan på från Åhlens.

oden2

Din botox hade jag missat, varför gör du det? Av medicinska skäl eller bara ändå? Jag är extremt ljuskänslig och har något som kallas för fotofobi vilket gör att jag kisar och knappt ser utan mina solbrillor på sommaren. Vilket i sin tur ger huvudvärk. Därför fick jag tips om att använda botox för att kunna slappna av i de musklerna som drar ihop sig och gör att skallen gör ont. Vid flera tillfällen har jag även blivit snöblind vilket innebär att när det är för starkt ljus eller sol skadas ögonen och de gör galet ont.  Så jag gör botox kring bekymmersrynkan. Superskönt att slippa kisa och huvudvärken.

18d

Intressant det där med att kaffe skulle minska depression för andra forskningsstudier menar att det bidrar till ångest 🙂 En kopp kaffe kan stärka både orken och humöret. Vår värmande favoritdryck är faktiskt rena medicinen mot nedstämdhet, visar amerikansk forskning. Här hittar ni den artikel som jag läste om kaffe och depressioner.

4a

Hoppas taxi-körningarna gick bra?! Förra lördagen skrev jag att jag hade taxikörningar på våra idrottande barn, Fyra vändor tur och retur stod på min to do lista. Jag brukar kalla dem för taxikörningar. När sista vändan återstod visade min feber hög temp och jag la mig på soffan och tok somnade. Tur att sonen kunde hjälpa till och köra den sista svängen. Så jag får väl säga att de körningarna gick sådär….

7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

27 thoughts on “Svarar på frågor från kommentarerna.

Add yours

  1. Kul med svar på frågor! Hade ingen aning om att man kunde vara sådär ljuskänslig, skönt att det finns en lösning i form sv botox, så skippar man rynkorna på köpet 😁

  2. Tycker verkligen om koppen, super söt med lilla fågeln på! I ditt inlägg om din ”webbshop ” som vi nu har fått uppklarat att du inte har så trodde jag också att du hade en haha!

  3. Oh, så spännande det där med botoxen lät. Jag är också väldigt ljuskänslig och kisar hela tiden. Hade ingen aning om att botox kunde vara hjälpmedel till huvudvärken då.

  4. Men alltså jag blev typ kär den där koppen, verkligen så kul att få veta vart den är ifrån: Jag bara måste ha en sån! Måste vara helt underbart att ha ett växthus, det ska jag med ha när jag väl bor i hus 🙂

  5. Lite roligt att svara på kommentarer på det viset. Gillar hur du har mycket nytt och på olika sätt och inlägg i din blogg. Blir inspirerad av dig!

  6. Jag visste inte att man kunde använda botox i det syftet. Har alltid tänkt att det bara är för ”ytliga skäl”. Superbra att det hjälper dig för det låter riktigt jobbigt att vara så ljuskänslig.

  7. Vilka underbara växter du odlar i ditt växthus!❤ Nu saknar jag växthuset jag hade. Jag kan riktigt känna hur härligt det är att sitta i ditt växthus och njuta av alla färger och dofter. Jag älskar blommor!

  8. Jag är också ljuskänslig, dock inte lika mycket som du. Men tillräckligt jobbigt är det ju.. Skönt att du hittat något som kan lindra.

  9. Jag har ett litet mini-växthus sedan förra året där vi hade smultron, några tomatplantor och sallad, det blir troligtvis något liknande i år! Jag tror du hade tyckt om Blommigt och Prickigt som ligger i Hyssna, så fina saker dem har =)

  10. Oh vad roligt att läsa och en fråga var nog jag som ställt tror jag, den om botox ;). Bra sätt att göra det på, kanske vore ngt för mig, jag kisar mycket på jobbet med de starka lamporna där

  11. I am sure this post has touched all the internet users, its really
    really nice piece of writing on building up new web site. Hi would you mind letting me know which
    web host you’re using? I’ve loaded your blog in 3 completely different
    internet browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
    Can you recommend a good hosting provider at a reasonable price?
    Kudos, I appreciate it! Hi, I do think this is an excellent
    web site. I stumbledupon it 😉 I am going to return yet again since I saved as a favorite it.
    Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide others.
    http://tagomi.com/

Kommentera

Up ↑

Upptäck mer från KAMILLAS KAMERA -

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa