Svarar på frågor från kommentarerna.

Hej Hopp.

Så roligt att ni gillade mitt inlägg med fredagsfräckisar. Ska jag vara riktigt ärlig så var det lite på gränsen för att vara jag. Både orken och inspirationen till nytt morgoninlägg saknades igår kväll när jag behövde ett inlägg tills i morse. Där fick det blir lite fräckisar – vem vet det kanske kommer flera nästa fredag. Men nu är det dags att svara på frågorna som landat bland kommentarerna senaste veckan.

8hej112
Hittade en bild på mig i den knallgröna blusen som jag hade för något år sedan. Wao så härlig färg det var på den. Grönt är ju verkligen skönt.

Svarar på frågorna.

Har du varit på Gunnarsons och provat deras? Gunnarsson är ett välkänt konditori på Götgatan här i Stockholm som är kända för deras goda bakverk. I år har jag ännu inte varit hos dem och mumsat semlor men det kommer kan jag lova. När R och jag bodde i Skanstull så blev det många kaffe och gott hos dem.

Bild från Gunnarssons i fjol.
 

 

Vänta, fick du massage två gånger igår? Vet inte om personen missförstod mitt fredagsinlägg där jag skrev om att jag varit på massage. Nej massage av rygg och nacke var vid samma tillfälle. Ber om ursäkt om jag uttryckte mig otydligt.

Tydligen var folk 1-2 timmar sen till jobbet igår, så himla galet, fattar inte heller hur de kan ha missat denna vinter?? Visst är det konstigt att SL missat att Sverige är ett land som har fyra olika årstider. Då måste man väl bygga kollektiv trafik för ett sådant land kan jag tycka.

Ligger det nära innerstan? Här pratas det om Wallins bageri som jag tycker hittills i år gjort de godaste semlorna. Wallin ligger på Ringvägen nära Skanstulls tunnelbana och centrum.

11f

Får du rabatt på massage på grund av att läkaren rekommenderat det? Ja jag har fått massage grattis nu när jag har fri kort eftersom det ingår i min behandling.

Det är väl borta när jag kommer upp? Vi pratar om all snö som vi hade i början av veckan innan det började töa som det gör nu. Stockholm är isgator både i innerstaden och ute runt om kring. så om du kommer snart är mitt tips att lämna klackskorna hemma och köra på isbroddar.

Hade du gått fotokurser? Jag är nog mest självlärd med foto men jag är utbildad och har jobbat med bildbehandling när jag arbetade som webbdesigner. Jag har gått några fotokurser online men skulle verkligen vilja gå en fotokurs eller utbildning inom snar framtid.

Så spännande, ny grej va? Ja det är ännu en ny grej  som vi i Länka med kärlek kör varje måndag nämligen Veckans – Bloggrubrik.

veckansrubrik

Åh, spännande! Är det här nytt, eller har jag bara missat det tidigare? Nej du har inte missat Veckan Blogg-rubrik för det startade med första veckan i måndags.

Hur lång tid växer de per år tro? Här pratas det om de små fina ekarna som jag drivit upp. Jag har ingen aning faktiskt hoppas bara att de kan hålla inomhus tills snön försvinner och jag kan plantera ut dem.

5b

Vart har du köpt den där koppen ? Koppen det pratas om är denna och den fanns på Balanscenter där jag gjorde ljusterapi förra året. Håller med om att koppen är underbar.

8b

Skulle vilja se dina naglar lite bättre, dom såg supersnygga ut på bilden? Naglar det pratas om här är de i bilden ovan så här kommer en bild på bara naglarna. Dessa naglar har jag inte nu utan den som ställde frågan menar att hen ville se dem som de såg en skymt av i förra frågan.

6dd

puss1

 

 

 

 

 

31 reaktioner till “Svarar på frågor från kommentarerna.

Lägg till

 1. Vad fina naglarna blev, riktig inspiration till framtida naglar här. Och färgen på blusen på korten där i början, hur fräsch var inte den då, den passar dig jättebra!

 2. Är det för sent med ställa frågor? Hade en fråga till dig! ☺️ Om du nu fick resa vart du ville i världen, vart hade du rest till då och varför just dit?

 3. Vilka bra svar på alla frågor som du har fått under veckan. Dina naglat är ju bara så fina nu. Hoppas att dina träd kan vara inne ett tag till. Ska bli roligt att följa dina träd 🙂

 4. Men wow så snygga naglarna blev! Jag önskar jag hade tid och ork att göra det jag med som förr, men det får bli sen!
  Haha jag tycker det är roligt med fräckisar!😂 Jag har en pappa som kör såna hela tiden som dom drar på bygget😂

  1. Alltså jag har inte de naglarna nu utan de skymtades i bilden ovan och någon ville de hur de såg ut. Därför visar jag den nagelbilden. Jag hade dem typ förra vår vintern tror jag

 5. Vad snygga naglarna är! Ibland önskar jag att jag hade ett jobb där jag kan ha långa naglar. Fast jag skulle nog bara fastna i allt och känna mig extremt klumpig, haha. Vilken härlig färg på blusen, en sån där färg som man blir glad av.

  1. Alltså jag har inte de naglarna nu utan de skymtades i bilden ovan och någon ville de hur de såg ut. Därför visar jag den nagelbilden. Jag hade dem typ förra vår vintern tror jag

 6. Så intressant koncept att svara på frågor från kommentarer i ett inlägg. Kanske norpar detta någon gång 🙂 Den koppen är verkligen så fin!

 7. Vad roligt att du får så många frågor och svarar på dom. Jag tycker ibland att det blir så jobbigt att svarar på alla kommentarer så detta är ett bra alternativ. Då känns det som att det får bli ett besök till semlornas semlor =)

 8. Jag gillar verkligen när du gör så att du svarar på alla frågor du får i ett enskilt inlägg. Du har jämt så fina naglar tycker jag 🙂

 9. Alltså, jag måste sluta läsa bloggar innan jag fått tag i en semla. Har varit så himla sugen på det i flera dagar nu, men kommer inte till skott att handla. Gillade verkligen naglarna! Så kul med stenarna som prickar.

 10. Vad kul att du svarar på frågorna du får via inlägg. Håller med dig om att de borde bygga tågtrafiken så den kan gå trots våra 4 årstider 🙂

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: