Hejdå Januari 2019.

Godmorgon.

Kan ni tänka er att det redan är februari? Det är knappt att jag kan det om jag ska vara ärlig. Idag är det första februari och imorgon fyller jag år. Jag har ju redan blivit firad men visst tänker jag mumsa gott och njuta av dagen i alla fall. På kvällen börjar Mello vilket jag faktiskt tycker ska bli skoj. Tjuvlyssnade lite på några av bidragen igår när jag körde bil. Nano tror jag kan bli farlig det lilla vi fick höra. Men nu är det dags att säga hejdå till januari.

Hejdå Januari 2019.

hejdc3a5jan2019

Dags att dra vidare….

Dags att bege mig ner till station för idag blir det en dag i stan igen. Först ut står rygg och nackmassage. Sedan blir det fika och eventuellt lunch blandat med en promis innan det blir taxichaffis på kvällen igen.

21b

Puss

 

 

34 reaktioner till “Hejdå Januari 2019.

Lägg till

 1. Ja tänk att en månad av nya året redan gått förbi. Att börja dagen med massage lät inte helt fel! Vilken bra start på helgen sen.

 2. Denna månaden tycker jag tvärtom, att tiden gått väldigt långsamt. Har svårt att förstå att det inte varit februari länge. Stort grattis i förskott!

 3. Fyller du år på samma dag som jag 🙂
  Ja Januari månad har gått fort. Jag längtar till våren nu men får väl vackert vänta lite till.
  Jag har inte lyssnat på låtarna än. Vart finns dom?

 4. Åh vad härligt med nack och ryggmassage. Det hade jag behövt med. Spände mig sådant när jag åkte hem från Sollentuna i snöyran. Kan inte fatta att januari redan är slut och det är 1 februari idag. Det går så fort!

 5. Kan verkligen inte förstå var tiden tar vägen, rädd att vakna och vara sjuttio en dag och att hela livet sprungit förbi en. Låter som en skön fredag!

 6. Ja januari bara hejdå , ooh grattis i förskott hoppas du får en magisk dag. Önskar du dig nå speciellt??

 7. Jag tycker faktiskt att det ska bli skönt att slippa januari.. Skit månad. Jag önskar dig en härlig fredag och undrar vad det blir för present idag. Kör försiktigt när du är taxi =)

 8. Grattis i förskott kamilla 🎂 Gud vad skönt det låter med rygg och nackmassage fick du det i tidig födelsedagspresent?Håller med dig helt sjukt att vi redan är inne på februari

 9. Januari har gått jätte fort 🙂 snart får tiden stanna av lite snart så inte min prinsessa hinner växa upp alldeles för fort. Först får hon komma ut Hahah 😅

 10. MMMM SÅ mycket semlor!!! Vattnas i min mun <333 Ser fram emot mello imorgon, längtar efter en kväll bänkad i soffan och bara mysa <33 Kram!

 11. Oh massage, önskar att man kunde gå på det lite oftare, men det är ju så dyrt! Januari brukar kännas som en lång månad, så i år tycker jag den gått ovanligt snabbt. Är också jätteglad att vi är inne i februari, ett steg närmare våren!!!

 12. Jag är helt galen i mello, även om att jag för det mesta inte gillar låtarna haha! Jag är uppväxt med det och ser det som en riktigt fin tradition som jag vill föra vidare till mina barn 😊

 13. Ja jag tycker att januari har gått ovanligt fort brukar annars vara väldigt seg. vad skönt med massage det tycker jag du ska ta 🙂

 14. Åh men gud vad roligt att du fyller år idag, stort grattis fina du! Jag hoppas att du får en underbar födelsedag. Det är helt sjukt att det redan är Februari 🙂

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: