Influencernas hemligheter…

Hej.

Jag hade fått äran att ta del av Linda Hörnfeldts gratis webinar idag och sparat ner länken och skrivit in i min kalender. Vad tror ni händer? Givetvis pinsamt värre – jag missar att logga in. I ärlighetens namn hade jag inte en tanke på det förrän jag fick på mail om att webinariet fanns bandat så man kunde se det igen om man var anmäld. Vilken himla dundertur jag hade där att jag nu ikväll kunde kika och lyssna.

19

Vad funkar nu?

Linda är ju tjejen som bland annat skapade Influencers of Sweden och hon som skrev boken Yrke Influncer som kom ifjol. Jag fick med mig flera många kloka och bra tips och tankar från den timmen med Linda. Viktigaste jag tog med mig var att det är ju jag som är personen bakom varumärket Kamillas Kamera. Att det är jag som måste berätta min historia och bjuda in mina läsare. Läsarna vill se vem de pratar med på bloggen och att jag behöver engagera dem i mina tankar och mitt sätt att se på livet.

19b

Berätta en historia som engagera.

Något som jag är fett uttråkad på är att läsa bloggar som inte inspirerar mig, de som egentligen inte har något att säga eller säger i stort sett samma dag efter dag. Jag vill läsa bloggar som väcker intresse, engagemang och nyfikenhet. Det är ju precis som Linda Hörnfeldt säger att influncern måste engagera och berätta och bjuda in sina läsare.

19a

Webinariet gav kloka tankar.

Men stora delar av den timmen som det pågick handlade om att vi som deltog skulle köpa en webbkurs som Linda leder Social Brand LAB. Intressant men det tog överhand efter halva tiden. Personligen tyckte jag som deltagit i flera olika webinar att detta var lite stressande och rörigt så jag fick skärpa mig ordentligt för att få med mig alla godbitarna. Jag tror att det finns två tillfällen till att hänga med på detta webinar. In och leta på Lindas sociala medier om ni är intresserade.

natti

7

21 reaktioner till “Influencernas hemligheter…

Lägg till

  1. Hehe, det låter precis som något jag lyckas med ganska ofta – missa webbaserade händelser. Jag förstår vad du menar, med både att webinaren blev rörig när reklam för den andra kursen tog över, och med att läsa bloggar som ändå är relativt innehållslösa och inte alls inspirerar.

  2. Jag läste om det här webinariet på en annan blogg och jag missade såklart att anmäla mig fast jag var intresserad… Jag tycker också att det är tråkigt att läsa bloggar som handlar om samma saker hela tiden. Det måste vara variation. Trist att det handlade mest om reklam för hennes andra kurs, förstår att det blev lite störande.

  3. Vilken tur att du fick de malier och kunde ta del av all bra info. jag är inte bekant med wabinariet. Men det låter väldigt intressant. Bloggar som inspirerar är ju så roliga och läsa 🙂

  4. Oh vilket roligt webinar. Hon brukar ju vara väldigt inspirerande, synd att annat tog över. Är du med i influencers of sweden, jag funderar på att bli betalande medlem, men vet inte om det är värt det eller ej.

  5. Tycker att Linda är väldigt duktig på sociala medier och att inspirera kring hur man ska använda dem. Jag har läst hennes bok till exempel. Men trist om reklam för kursen tog över, så klart. Hon vill förstås sälja in den, men det måste ju ändå kännas meningsfullt för den som lyssnar.

  6. Men åh vad intressant! ska definitivt kolla efter det! 😀 Håller helt med om det där med att det behöver vara personligt för att vara intressant! inte så spännande att följa någon som man inte riktigt kan lära känna men däremot jättespännande när man känner att man får lära känna personen lite och får hänga med på deras resa genom livet! <3

  7. Vad roligt att ta del av! När jag känner att jag inte pluggar mycket som kan vara stressigt i sig kanske jag vill ta mig an influenser jobbet. Men just nu njuter jag utav att bara ta det lugnt! 🙂

  8. Jag följde live igår och de första 45 min var intressanta, dock såklart något man redan egentligen kände till. Men motivationen ökar just när man är med på sånt här eller man har suget att ta tag i det mer. Jag lyssnade inte klart efter att hon började prata om webbkursen, dock bara tills det att jag fick veta vad den skulle kosta. Inget jag kan spendera pengar på dock 🙂 Jag lyssnar en del på podcasts också kring social media och hur man kan göra för att växa på Instagram och så. Instagram är något jag skulle vilja satsa mer på i år. Får se hur det går *hehe*

  9. Så intressant det låter. Jag gillade verkligen boken och känner att jag nog borde ta tag i att läsa den igen nu när jag fått min nytändning på bloggen 🙂

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: