Vandrande Hjärtat hos Mig.

Hej.

I helgen fick jag äran att ha Vandrande hjärtat på besök hos oss.  Lilla hjärtat är Länka med kärleks lilla Mascot. Hjärtat kommer flytta runt runt i Sverige varje helg till våra medlemmar.

Vandrande Hjärtat hos Mig.

Hjärtat var lite blyg i början och vågade inte åka med mig med sonen på målvaktstränings i ishallen. Så Hjärtat var nöjd och belåten när hon fick dyka ner i godisskålen och kika på Talang. Funderar på vilka talanger Lilla hjärtat kan ha? Det kanske kommer vissa sig framöver.

hjärta2

Snitta och piffa tulpaner.

När jag i lördags kom hem från ICA med nya fina tulpaner fick jag en liten hjälpreda med att snitta och piffa till tulpanerna i vasen. Hjärtat är visst lite som Tjuren Ferdinand som också gillar att dofta på blommorna.

hjärta1

Åka dammsugare.

Efter att alla blommor blev omplanterade på köksgolvet och vi krajade pepparkakshuset blev en en bra stund med dammsugaren för att få upp alla smulor som flög helvilt.

hjärta3

Heja Flempan!!!

Till sist så lyckades jag få med mig Hjärtat på hockeymatch. Så nu har Flempans J18 lag fått ännu ett äkta fans. Heja Heja Flempan!!!

hjärta4

Dags för mig att säga Tack för denna helgen och önska Lilla Hjärtat all lycka på hennes Sverige resa.

hjärtat

puss1

36 thoughts on “Vandrande Hjärtat hos Mig.

Add yours

  1. Vilken rolig idé! 😀 Och tänk, om det hjärtat bara kunde berätta (utifrån sitt egna perspektiv), vad tänker hjärtat på alla vandringar?

  2. Så fin och rolig idé ni har kommit på jag tycker om eran idé massor. Tänk så roligt om hjärtat kunde prata. Hoppas att ni har många som vill ha hjärtat 🙂

  3. Jag älskar denn aide, så himla kreativ ide det här med hjärtat. Den ser ut att trivas bra i godisskålen haha 😉

  4. Sån rolig idé de där, tänk om hjärtat kunde berätta sina egna historier vad kul de skulle vara ^^

  5. Tror vem som helst hade trivts i den där godisskålen! Kul att hjärtat fick vara med om så mycket.

  6. Ser ut som att du har haft lite rull på dagarna i helgen. Härligt!
    Godis, kraschade pepparkakshus och tulpaner är ju aldrig helt fel även om jag gärna avstår dammsugningen😉

  7. Låter som vandrade hjärtat och du har haft en lärorik och händelserik helg.Kan knappt reflektera över vad jag faktiskt skulle göra med hjärtat.

  8. hahah vad roligt att du skrev om hjärtat på detta viset! Så rolig ide och hoppas att allt går bra med hjärtat och dennes resa! 😀

  9. Tycker det är en så kul ide med lilla hjärtat. Ska bli kul att få följa det under helgerna då hen åker runt i sverige

  10. Oj vilken rolig ide´verkligen ser fram emot att få följa hjärtat resa genom sverige 🙂 Hoppas hjärtat gillade erat godis ni hade 🙂

Kommentera

Up ↑

Upptäck mer från KAMILLAS KAMERA -

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa