Busy doing everything…..

Halloj.

Då var min händelserika söndag snart slut. Alltså himmel och pannkaka vad jag varit aktiv och hållit igång så in i den milda grand att hjärna nu går på högvarv eller spinn. Vet inte vad det heter men asjobbigt är det om man nu får säga så. Så vi börjar väl från början med vad jag hittat på idag.

Sköna Sköna snarare  –  Busy doing everything….

Vi sov ut ordentligt här hemma och riktigt länge vilket gjorde att det blev raket fart redan från början. Först ut så var det en hel del kommentarer som jag behövde göra när jag latade mig igår kväll men som tur var hann jag.

Färga bort alla grå.

Jag gillar verkligen inte de grå som kommer smygandes när jag helst inte vill se dem. Kanske är det inte så konstigt att jag får den när pappa varit silver grå från 40 år åldern och farfar var lika silver grå han. Så idag färgade jag äntligen bort dem. Egentligen behövs det en klippning också men den kan vänta lite till. Jag var feg eller som jag säger körde på ett säkert kort och valde samma färg som tidigare. För jag hade einte orkat med en hårkatastrof helt enkelt.

13b13a13c

Taxi Kamilla.

Efter dusch och fixad lunch var det dags att skjutsa sonen till sin hemmamatch och snabba mig hem igen. För att göra the challenge med Tilda innan vi åkte tillbaka till Visättra och kvällen match.

The testare.

Tilda och jag testade the sorter till ett samarbete som kommer upp imorgon. Super roligt!

13the4

Hockeymatch nummer två denna veckan.

Egentligen skulle jag kunna skriva ett helt inlägg om hockey och kvällens match. För tro mig jag som ska analysera allt, är en organisatör plus att jag är ledare/ lärare hade säkert tusen frågor och funderingar under och efter kvällens match. Men som sagt jag är inte redo att ta dem ännu så jag bjuder på bästa hockeybilden från matchen.

”Hur är det möjligt? Man frågar sig gång på gång?”

img_5932

7

 

 

 

 

15 thoughts on “Busy doing everything…..

Add yours

 1. Det är alltid skönt när man kan sova ut 🙂 Så roligt att färga håret 🙂 Behöver också klippa mig snart 😛

 2. Så skönt med sovmorgon och få sova ut det behövs ibland 🙂 skulle jag också behöva men får vara glad för den lilla sömen man får just nu pga av smärta.

  Alltid roligt att fräscha upp håret med lite ny färg 🙂

 3. Sp mycket du hann med i dag. Det är alltid ett säkert kort att köra på samma hårfärg som man brukar. Håret blev jättefint. Jag som gillar hockey skulle tycka att det skulle vara så roligt med ett helt hockey inlägg 🙈 hade det inte vart så dyrt med hockey så skulle sonen få börja spela om han hade velat det. Hoppas att matchen gick bra 🙂

 4. Jag brukar också fega ur och ta färgen jag brukar om jag färgar hemma. Har varit med om en sån där hårkatastrof och vill inte gärna vara med om det igen. Hoppas du kunde varva ner efter dagen!

 5. Så fint håret blev! Min pappa började få gråa strån redan vid 25!! Men det blir ju lätt så när man är mörkhårig! 🙂 Hoppas att du fått någon vila trots allt ni gjort! Tycker det är skönt med sådana dagar ibland när mycket händer och man får mycket gjort 😀

 6. På ett sätt är det skönt att ha en dag då man får mycket gjort men det är så jobbigt när hjärnan går på högvarv som du beskriver. Haha låter lite som mig, när jag väl färgar mitt hår så brukar jag köra på säkra kort 😉 Fin du blev!

 7. Vad skönt att få sova ut och och vad snyggt håret blev. Jag vill verkligen bli mörkhårig igen Ser fram mot att få läsa inlägget om te. Passar mig då jag älskar att dricka te.

 8. Fargen på håret ble kjempe fin. Jeg blir nesten litt svett av å høre om alt du har gjort på en søndag, men så lenge det er hyggelig så er det sikkert helt topp.

 9. Så snyggt det vart, jag ska till frissan på lörd, måste färga utväxten, annars är håret bra som det är tycker jag =D

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: