Vandrande Hjärtat.

Hej Hopp.

Idag introducerade Mirre och jag en av våra nya saker i gruppen ”Vandrande Hjärtat” som vi hintat lite om redan innan.

VANDRANDE HJÄRTAT – VÅR LILLA MASCOT.

Tanken med vår lilla mascot är att lilla hjärtat ska få ut och åka i Sverige och tillbringa en helg hos några av er. Vi kommer berätta mera om hur allt ska gå till. I det stora hela så kommer hjärtat skickas hem till den medlem som blivit ansvarig för hjärtat den helgen. Den som får besök av hjärtat fotar lite vad det får vara med om och gör ett blogginlägg om det. Det inlägget kommer sedan delas i Länka med kärlek samt någon bild på Insta.

Tanken är  som sagt att den som är ansvarig gör något, tar med hjärtat och fotar vad hjärtat har fått ta del av. Vandrande hjärtat kommer alltså få ut och vandra runt i landet. För att vi ska få fart på hur vi tänker börjar hjärtat hos Kamilla som sedan skickar vidare till Mirre. Hoppas nu att ni är lika taggade som vi är för ni sprider vi ännu mera kärlek, glädje och gemenskap i bloggvärlden. Tillsammans är vi bara bäst!!!

8a

7

Follow my blog with Bloglovin

24 thoughts on “Vandrande Hjärtat.

Add yours

      1. Okej, det är alltså 1 248kr om året. Är det du och Mirre som betalar hela summan eller betalar varje medlem 26kr? Otroligt nyfiken, hahah 😊

  1. Låter som en riktigt kul grej. Så mycket vi läsare kommer att få ta del av. Ser verkligen fram emot detta 🙂

  2. Det blir nog en hel del äventyr om lilla hjärtat ska åka runt landet och träffa nya bekantskaper. 🙂

  3. Så roligt att ni hittar på olika grejer i gruppen. En så bra idé. När det kommer till frakten, ska medlemmarna betala den eller gör ni det?

  4. Tycker verkligen att ni är så kreativa som kommer på nya saker hela tiden. Denna ide är verkligen så himla rolig 🙂

  5. men åååh vilken rolig och kreativ ide!! Blir som systrar i jeans filmerna😍😍 Hoppas att alla tar sitt ansvar för hjärtat så att ingen stoppar upp eller förstör eran fina ide! Kram

Kommentera

Up ↑

Upptäck mer från KAMILLAS KAMERA -

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa