Måndagspepp till dig och mig.

Hej.

Just idag när febern fortfarande visar sjuk och jag har möte i stan som måste göras behöver i alla fall jag lite extra pepp. Vad har ni för er idag?

1719qq

Puss & Kram

16 thoughts on “Måndagspepp till dig och mig.

Add yours

  1. Vad trist att du ska behöva gå ut med feber. Hoppas den blir bättre under dagen!
    Tänkte spana in all snö idag som fallit.

  2. Jag har besiktigat bilen och är ni på verkstaden och byter låset till dragkroken. Är så glad att det var det ända felet på bilen 🥰😍🥰

  3. Dagen spenderas nog mestadels på soffan här. Dottern har vattkoppor, lillebrodern klättrar på väggarna så vi måste nog försöka aktivera oss på något sätt ändå här hemma.

  4. Fy vad trist att vara sjuk, speciellt nu när det är så mycket att göra innan jul. Jag ska redigera lite idag och fixa lite med bloggen 🙂

  5. Men vad trist att läsa att du har blivit sjuk! Hoppas att du snart är frisk igen.
    Det var väldigt peppande citat du hittat. Precis vad jag behövde för att bli på lite bättre humör.

  6. Jag behövde ditt pepp efter uppvaknandet idag med huvudvärk och lite flunsa känsla i kroppen. Jag fick gå hem från jobb…..

  7. Åh nej, krya på dig!!!

    Idag skulle jag ha åkt till kommunen här i Turkiet för att lämna in kopior på mina översatta betyg, bilder och lite annat då jag håller på att konvertera mitt svenska körkort till ett turkiskt.
    Men så hittar jag inte översättningen som vi har betalat dyra pengar för… grrr… så istället för att åka och ordna med det har jag spenderat HEEEELAAA dagen med att leta efter dessa kopior.
    Kom sen på att jag hade dem på min mail… men då hade jag redan letat i för många timmar så kommunen var stängd… haha… Men många skåp blev städade på köpet, när jag ändå letade så kastade jag en massa skräp med… haha…

    Ha en fin kväll,

    Kram kram

Kommentera

Up ↑

Upptäck mer från KAMILLAS KAMERA -

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa