Jag blev lite kär….i det svarta igen.

” Inlägget är i samarbete med Marville Road ”

Marville_road_-logo_180x

Hej.

Tomten jag önskar min en ny garderob i julklapp. Är det något förutom en härlig resa till solen så behöver jag verkligen nya kläder. Min garderob har alltid bestått av olika typer av kläder såsom mjukiskläder, jobbkläder och då efter det yrket jag då haft och så lite festkläder. Jag gillar stilrena kläder, fina kostymer, blusar och klänningar samtidigt som jag tycker om lite slappare som jeans och en tischa eller varför inte en snygg stickad tröja. Just nu är behovet som störst efter snygga blusar, kavajer, byxor eller varför inte en ny snygg liten svart.

Marville Road  – Nytt märke som föll mig i smaken.

Av en slump nästan kom jag i kontakt med Marville Road som gör stilrena, feminina kläder som kan användas 24/7. Marville Road skapar plagg för den moderna aktiva kvinnan som är i farten och vill känna sig både snygg och avslappnad. Lite extra roligt är det att märket skapats av svenska Jenny Holmén  som bodde och arbetade som jurist i London i många år. Med näringslivets strikta och strama klädkod  kostym  lämnades det inte mycket utrymme för kvinnliga former och stilar. Jenny säger ”Jag saknade blusar som funkade både i jobbet och på middag. Jag ville ha något som kändes feminint utan att bli damigt, och kvinnligt utan att vara urringat. Något stilrent som kunde tvättas i maskin”.  Under sin föräldraledighet började Jenny skissa på plagg som hon trodde skulle fungera och kontaktade sömmerskor på den vägen startade Marville Road. Är det något som fascinerar mig så är det historierna om hur saker, företag och allt kom till. Varför det blev som det blev?

brandimage-marville-road-ss18

Essensen för Marville Roads kläder är enkla.

1. De kan enkelt tvättas i maskin.
2. De är lätta att resa med eftersom vi arbetar med material som inte skrynklar och är sköna eftersom de oftast innehåller mycket stretch.
3. Plaggen i kollektionerna kan lätt kombineras med andra plagg inom kollektionen så att du kan bygga upp en bra basgarderob.
4. Plaggen är tidlösa – hållbara i det perspektivet eftersom de kommer att kunna finnas länge i garderoben.
5. Ska inspirera dig som kvinna att kunna vara allt det du vill vara och kunna fokusera på allt det roliga du vill göra i livet!

Jag blev lite kär….i det svarta igen.

Jag har hittat två favoriter som nu står högt upp på min önskelista. Snyggt, svart, stilrent med fina snitt och inte allt för urringat vilket jag inte alls gillar. Tycker inte om att känna mig naken när jag är snygg klädd. Jag blev lite kär….i det svarta igen.

kavaj1
Kavajen hittar ni  – HÄR.
klänning1
Klänningen hittar ni – HÄR.

KRAM KRAM

” Inlägget är i samarbete med Marville Road ”

31 thoughts on “Jag blev lite kär….i det svarta igen.

Add yours

  1. Kan verkligen relatera till den känslan att man behöver nya kläder, helst nu haha. Åh dom verkar ha mycke fint, ska helt klart in och kika 🙂

  2. Vilka snygga kläder. Jag har aldrig hört talas om det här märket förut. Men det låter riktigt bra. Jag gillar det stilrena även om jag inte har så många tillfällen att använda det.

  3. Både kavajen och klänningen var riktigt snygga! Kavajen skulle passa riktigt bra på jobbet. Gillar att de jobbar med material som inte skrynklar.

  4. Guuud vad länge sedan det var jag använde kavaj, jag trivs inte alls i feminina kläder utan mer i mjukisbyxor och oversized hoodies men tycker ändå att det såg snyggt ut 🙂

  5. Det verkar vara såna kläder som jag har försökt att hitta i många år, men bara lyckats hitta ibland. Snyggt, lätt att tvätta och strykfritt tycker jag om!😄

  6. Klänningen på bilden längst ner till höger var helt fantastisk, funkar ju till alla tillfällen känns det som så jag sätter +1 pånyfunnen kärlek. Hade aldrig hört talas om märker förut så jag bugar, bockar och tackar för tipset!

  7. Jag håller med det var verkligen snygga kläder och jag tycker att snygga men ändå lite stilrent och bekvämt så ska mina kläder va 🙂 Så detta var ett mycket bra tips!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: