Bra, Bajs och Bäst.

Hej.

Jag har känt under en tid att jag är i en negativ spiral. Livet är inte lika lustfyllt som det var förr. Det är lätt att bli inställd på allt negativt och det som känns mindre bra. Ofta kommer de dåliga tankarna när de är dags att sova och varva ner på kvällen.

Bra, Bajs och Bäst.

En kväll för några veckor sedan när jag inte var på topp och det var tråkigt i mitt liv. Bestämde jag mig för att det är omöjligt att sova om jag ska ligga och älta allt som var eller är dåligt. Då bestämde jag mig för att köra en Bra, Bajs och Bäst i stället och i den ordningen. Vad har varit Bra idag? Vad har varit Bajs idag? Vad har varit Bäst idag?

På det sättet får jag tänka efter åt alla håll men också avsluta med det som varit Bäst i mitt liv den dagen som ska avslutas där och då.  Acceptera inte att negativa tankar ska få ta över ditt liv! ... Visst att de finns där i livet i perioder när vi inte mår så bra men det positiva bästa måste få sista ordet.

Bra – Att jag gav mig ut på en promis i skogen trots att jag inte känt mig 100%.

12b

Bajs – Att jag varit och är så dunderförkyld. Ur trist! Säger att det är det iskalla hotellrummets fel.

Bäst – Sparar jag tills jag lägger huvudet på kudden.

♥ Heja Livet  ♥

7 thoughts on “Bra, Bajs och Bäst.

Add yours

  1. Låter som ett bra initiativ 🙂 Jag har också svårt med negativa tankar och ångest just om kvällarna så jag borde egentligen också jobba mer aktivt på att tänka positivt just då!

  2. Kanske ska ta och kopiera den idén just nu känns mycket bajs men det finns ju ljusglimtar också.

  3. Det är ett sånt tips jag fått i terapi att varje gång jag tänker en negativ tanke ska jag vända till något positivt! Lättare sagt än gjort dock!! Heja dig!!

  4. Det var ändå smart att tänka så, på så sätt kanske man inte bara ser allt det negativa. Rätt bra på det! 😏

  5. Jag är i en stor svacka jag med. Varje dag är exakt likadan och det är så sjukt tråkigt och frustrerande.. är det så här livet ska se ut??

Kommentera

Up ↑

Upptäck mer från KAMILLAS KAMERA -

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa