Skräddarsytt mitt eget kaffe.

Halloj.

Att jag är en sann kaffeälskare känner ni som följer mig redan till eller hur? Jag har haft turen att hitta Kaffefamiljen. Hos dem man kan skapa sitt eget kaffe med den blandning som passar mig bäst beroende av min smak och hur jag brygger mitt kaffe. Visste ni att i Sverige dricker vi i genomsnitt 3,5 koppar om dagen. Jag dricker några fler än genomsnittet – det säger väl allt och bevisar att jag är en kaffekärring.

2a
Bilderna är lånade av Kaffefamiljen.

Skräddarsytt mitt eget kaffe. 

Som sagt hos Kaffefamiljen har jag skräddarsy mitt alldeles egna ”Kamilla Kaffe”. Först började jag beskriva att mitt kaffe ska smaka nötigt med choklad och mandel. Jag vill ha ett balanserat kaffe som inte är för kraftigt eller för blaskigt. Därefter beskriver man hur man tänker brygga sitt kaffe och om man önskar hela bönor eller malet.

7ff

När valen är klara skapas min egna blandning och rostas efter mina behov. Det ska bli riktigt spännande att se och smaka om mitt kaffe blir så gott som jag hoppas och tror.

7gg

Lovar att ni ska få vara med när kaffet dimper ner i brevlådan och det är dags att provsmaka första koppen. Erkänner att jag är förväntans full och längtar efter mitt egna kaffe.

pusskram

29 thoughts on “Skräddarsytt mitt eget kaffe.

Add yours

  1. Jag dricker inte kaffe, så jag brygger inget! Men jag äger en sådan med kapslar för älskar deras varma choklad! Haha! nej men bra att ha en hemma, ifall man får besök och dem vill ha kaffe! Häftigt att kunna fixa sitt egna kaffe! Det skulle varit något för min mamma och en vän, sådana där kaffe kärringar eller så 😀

  2. Wow 😍 jag ska genast in på sidan och beställa mitt egna..så sjukt kul och spännande 🙌🏻😀
    Älskar kaffe och mitt egna hade varit toppen

  3. Så roligt att få blanda sitt eget kaffe. Jag blev lite små sugen att testa att skräddat mitt kaffe. Jag dricker också rätt så mycket kaffe 😍

  4. Vad roligt! Vilken smart ide av dem som skapat detta! Perfekt present till någon som gillar kaffe också! 😀 Tack för tipset, måste testa detta!

  5. Men alltså gud vad roligt, aldrig sett förut! Perfekt julklapp till någon som älskar kaffe. Tack snälla för ett underbart tips 🙂

  6. Vad roligt och spännande! Ser fram emot att höra din åsikt. Hoppas det kommer smaka precis så som du vill ha det 😊

  7. Men alltså nej va coolt! De här ska jag nog ge min kaffeälskande mamma i julklapp 😃 Tack så jättemycket för tipset🌺

Kommentera

Up ↑

Upptäck mer från KAMILLAS KAMERA -

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa