Kaffepaus i skogen.

Hej Hopp.

Med lilla kaffetermosen i en ficka på jackan gav jag mig ut i skogen även idag. Jag behövde komma ut och andas frisk härlig luft och samla ihop mig. Över stock och sten klev jag för att hitta min bästa fika plats i Vinterskogen just idag. Skönt för det känns i hela kroppen nu att jag halvt om halvt klättrat runt i skogen.

Kaffetermosen i fickan.

Det finns en sak som jag kom på först idag är så bäst med att gå i skogen. Att man kan i stort sett kliva i bra skor i pyjamasen och gå om man så önskar. Ingen bryr sig om man har nattröjan på sig fortfarande eller har tandkrämsfläck på magen. Jag drog på mig ett par hemska byxor som jag bara använder hemma i när ingen ser och utebyxorna över så skönt att vara få vara sig själv i sin sämsta outfit.

5a5c5b

Tvekade för första gången.

För allra första gången när jag gått i skogen tvekade jag idag. När jag gått i skogen fram till stigen som leder bort mot spåren vid Brosjön tvekade jag. Kanske löjligt men det kändes inte alls bra. När jag gick sista biten på skogsstigen ner mot stigen som leder till spåret såg jag någon som gick på stigen. När jag kom ner var hen borta vilket var lite läskigt för jag borde se denne för så lång är vägen fram innan den svänger av mot vänster. Jag gick en stund på stigen och spejade in i skogen men såg ingen. Läskigt så jag vände om och gick vägen fram och bort mot Uttransjön istället. Det var säkert ingenting men känslan var olustig så bäst att byta håll. Säkert så har jag sett för många skräckfilmer just nu och skrämmer upp mig själv. Jag erkänner att jag fegade ur och var en fegis.

5d

Ha det bäst.

Puss & Kram.

21 thoughts on “Kaffepaus i skogen.

Add yours

 1. Det lät helt underbart. Jag känner att jag också hade velat göra detta men ändå sker det inte.. jag bor perfekt, nära en liten skog där jag hade kunnat hitta en mysig plats för fika och tankar men ändå sker det aldrig.

 2. Vilka fina bilder!😊 Det är helt underbart att gå i skogen och se ut precis som man vill!😊 Kaffet smakar också mycket bättre i friska luften!
  Jag tycker att du gjorde helt rätt i att följa din magkänsla! Det du gjorde var inte feghet utan självbevarelsedrift. Jag har avfärdat min magkänsla/intuition gång på gång och det har inte slutat bra. Så nu lyssnar jag på den.

 3. Härligt med en promenad i skogen. Jag förstår dig med den där personen. Jag är också lättskrämd när jag möter någon i skogen om jag är själv. Har nog också sett för många skräckfilmer i min dagar 😉

 4. Underbart med en skogspromenad. Vi har rätt mycket grönområde här där jag bor så vi brukar traska runt här, både med och utan Malte 🙂

 5. Men åh vad härligt, att bara kunna gå ut i skogen. och vilket bra tips att ta med sig termosen i fickan. Nu är det ju dock inte så att vi verkens har någon härlig skog att gå i eller att jag skulle gå ut själv, men om jag hade haft möjligheten hade jag verkligen tagit chansen! 😀

 6. Ibland är det inte dumt att vara feg, oavsett om man sett många skräckfilmer eller inte, händer så mycket i vår värld med konstiga människor iblandat. Är inte rädd för min häst på 800kg, men att gå ut och gå själv utan en hund, nä, det gör jag bara inte.

 7. Jag saknar verkligen att bara kunna traska ut i skogen och njuta. Framförallt så här på hösten med alla färger som lyser upp. Att bara kunna ta en termos med sig och kolla bort alla måsten i vardagen.

 8. Så skönt för dig att komma ut i skogen och kaffet smakar betydligt bättre ute i naturen
  Är min uppfattning. Tycker absolut att du gjorde helt rätt i att följa din magkänsla.Jag skulle göra precis likadant som du gjorde vid detta tillfället.

 9. Härligt att ta sig ut och bara vara. Men huga för att stöta på nåt otrevligt. Smart där att lyssna på magkänslan, hellre att man är lite övernojjig då än att man ångrar sig sen, tänker jag.. Hade också gått åt andra hållet för säkerhets skull.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: