Vete-katten och nya naglar.

Halloj.

Idag har jag varit inne i stan och fixat nya naglar. Så himla skönt att slippa vara en trasdocka med trasiga tumnaglar längre. Jag valde att köra på enfärgat för enkelhetens skull när det inte var min vanliga nagelteknolog som gjorde dem. Hur som helst så känns de helt okej. Jag gillar verkligen färgen. Ser ni att jag kortat ner naglarna en bra bit? Lite konstigt känns det allt. Om jag inte trivs så får jag be Malin förlänga dem nästa gång.

12f

Fredagsfikade på Vete-katten.

När jag satt i stolen och fixade naglar kände jag att jag nog inte är 100 frisk ännu för jag frös som en galning och behöll pälsjackan på. Orken och energi fanns inte till det som jag planerat göra efter naglarna. Så jag tänkte om och tog en fredagsfika på Vete-katten. Planen var att fika på Kungsgatan men där var knök fullt så jag smet ner till stationen och fikade på deras enhet vid Hotel Continental.

12e12g

Charmigare än vad jag trodde det skulle vara att sitta och fika intill rulltrapporna. På Vete-kattens enhet var det lugnt och skönt även att det var mycket folk. Stämningen var så avslappnad på något sätt. Jag satt vid ett fönsterbord och njöt av lugnet och små kikade på alla som åkte upp och ner. Jag blev positivt överraskad över att det kunde kännas så bra att ta en fredagsfika på enheten vid Hotel Continental till Vetekatten.

Bakverk ut över det vanliga.

Vete-katten är en riktigt stockholmsklassiker som legat på Kungsgatan i över 80 år. Konditoriet är ett av flera väl bevarade anrika kaffestugor. Kaffebröden och bakverken är Vete-kattens hjärta och själ. Att de bakar med äkta passion,  stor kunskap och rena smaker är känt. Deras bakverk är så vackra och ser så goda ut.

12c12d

7

 

17 thoughts on “Vete-katten och nya naglar.

Add yours

  1. Jisses vilka bakverk!😁 Om jag hade bott närmare hade jag sprungit dit på direkten! Naglarna blev jättefina! Krya på dig!

  2. Så fina naglar du fick lagom till helgen.Jag måste erkänna att jag är avundsjuk på alla som har så fina naglar.Jag klarar inte själv av att ha långa.Vad skönt att du fick njuta av fikat i lugnet tross mkt folk.

  3. Skitsnygga naglar! Jag orkar inte ha för långa men tycker att det är skitsnyggt. Alltså de kakorna, ska vi gå dit tillsammans?

  4. Du har alltid så himla fina naglar, blir lika sugen på att göra mina naglar varje gång jag ser dina haha. Mums vad allt såg gott ut 🙂

Kommentera

Up ↑

Upptäck mer från KAMILLAS KAMERA -

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa