Laga lyxproblem.

Hej.

Hoppas att ni sovit gott för det har jag gjort. Jag blev riktigt glad när jag imorse såg hur många av er som ställt frågor till mig i min frågestund. Super roligt och Tack! Det kommer nog bli en bra stund att sitta och svara på dem.

Laga lyxproblem.

Det kan tyckas som ett löjligt problem för de som inte har eller haft långa naglar men det är ett problem. Om någon nagel går av blir det svårare att använda den handen normalt som man brukar för fingrar och naglar är med i de flesta handrörelser.

Nog om det idag ska jag inte till stan och laga nageln vilket ska bli skönt. Min nagelterapeut är hemma några veckor till med sin lilla bebis så jag går till nytt ställe som Malin tipsat om. Hur fel kan det gå? Det kan gå helt åt pipsvängen men ja tror att största problemet blir att hitta en färg så lik den jag har nu.

14b

Lite mys med dottern i stan får det bli….

Jag tar dottern med mig så kanske hon hittar skolstartskläder för de är viktiga kan jag säga. Det är inte något att skämta om egentligen för jag var lika att de var minst lika viktiga som de man bar vid avslutningar.

Sötnosar ha nu en toppen torsdag så hörs vi.

puss33

 

29 thoughts on “Laga lyxproblem.

Add yours

  1. Är inte en van användare av långa naglar/byggda naglar men har haft det ett par ggr och jag förstår känslan om en går sönder. Tur det går att fixa och laga. Jag får lätt långa naglar av mig själv, men är dessvärre en nagelbitare så när jag biter av en nagel så blir ju resten bara skit även om de är långa och fina. Jag måste lära mig att låta bli mina naglar.. HAHA!

  2. Hoppas du hittar en färg som är lik den du har nu! Har aldrig gjort naglarna men det är så sjukt fint så tankarna om att testa finns helt klart 🙂

  3. Det kommer jag ihåg från när jag brukade göra mina naglar – kändes jättekonstigt att göra nåt när någon gått av. Skönt för dig att få det lagat!
    Hoppas det blir något fint för dottern!

  4. Nagelproblem är ett av de problem som jag kan andas ut och veta att jag inte kommer få. Det funkar ju inte riktigt med hästlivet att ha långa naglar😆
    Hoppas att ni hittar några fina kläder!😊

  5. Har tyvärr inte sovit något inatt då dottern höll mig uppe haha. Åh vill med skaffa långa och fina naglar men kan tyvärr inte ha det :/

  6. Minns hur jobbigt det var när en nagel gick av. Fick tyvärr sluta med lösnaglar då jag inte tål akryl och gelnaglar lossnar och drar med sig halva nacken. Här tunna och sköta naglar.
    Hoppas lagningen blir bra och att dottern hittar något. Att känna sig fin är ingen lyx.

  7. Men åh va fina naglar! Vill så gärna fixa men är för snål haha så försöker låta mina egna växa ut istället 😃 Hittade ni några kläder till skolstarten?

  8. Du får göra en nagel på varje hand en helt annan färg så är du lika trendig och snygg ändå <3 Saknar verkligen långa naglar!

  9. Hoppas att den går att fixa, hon kan ju inte bara vara ledig sådär,hihi. Älskar denna färgen iaf. Hoppas ni hittade massa fint till skolstarten!

  10. Jag vet precis hur det är! Som du säger – går en nagel av när man har långa naglar känns det som att hela fingret har försvunnit. Jättejobbigt!

Kommentera

Up ↑

Upptäck mer från KAMILLAS KAMERA -

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa