Ny dag Nya äventyr.

Godmorgon.

Hoppas att ni alla hade en mysig och trevlig midsommarafton igår. Vi firade hemma med alldeles för mycket god mat och spelade kort hela dagen känns det som. Om sanningen ska fram så har vi ännu ingen vinnare av ”500” som spelet heter även om T ligger närmast vinsten och jag sist precis som i vanlig ordning.

22g

Körde ni all in igår?

Jag fuskade på flera plan ingen dans runt midsommarstången, inget sitta ute under filten och frysa, inga sju sorters blommor under kudden. Jag fegade ur på riktigt eller så kanske det räknas med att jag körde på min nya sommarklänningen som är en midsommarklänning i alla bemärkelser. Strunt samma, jag var nöjd över dagen lugn skön med mycket familjehäng och inte många droppar alkohol alls.

22aa22c22juni1

Ingen midsommar utan jordgubbstårta och grill.

Även om man fegar ur så finns visa saker som bara måste vara på midsommar och det är givetvis jordgubbstårta och grill. Många tycker såklart sillunchen som är mysig i sig men jag är ingen sill person så därför hoppar jag den på min lista.

22d22f

Dags att ta tag i dagen – ny dag nya äventyr. Gröna Lund och Sverige mot Tyskland på Tele 2 står på min agenda.

201702021457318236_sbig

Puss & Kram

8 thoughts on “Ny dag Nya äventyr.

Add yours

  1. Men du är WOW! Skitsnygg och så fin klänning! Nope inte all in alls, ett par glas vin och god mat och lekar. Den perfekta midsommaren! Idag har jag målat på huset och väntar spänt på Sverige-Tyskland matchen 😉 Miss U!
    Svar: Ja så sant Kamilla det blev en helt fantastiskt resa verkligen! En av mina drömmar gick i uppfyllelse, Dubai! Allt med Dubai är verkligen WOW! Så glad att jag har fått uppleva det!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: