#LELITE

Halloj.

Jag gör som många andra som vill och önskar mera kärlek här på nätet hänger på #LELITE. Vi vill såklart ha Mer kärlek,  Mer positivet och Mer glädje på nätet.

1. Nämn en av dina egenskaper som du är stolt över. Det måste få bli den egenskap som också är min värsta fiende. Att jag alltid värnar om människor, tror på alla människors lika värde och är fullständigt allergisk när vuxna sätter sig över barn och ungdomar. Den människosynen är jag stolt över men den har också blivit en fiende när jag lägger all min kraft och energi för att gå genom vatten och eld för dem som står mig nära både privat och min min roll som lärare.

Wille7

2. Lägg upp en bild som fyller dig med lyckliga minnen. Sommaren 2010 när jag tog med mig barnen själv och åkte 2 veckor till Gotland medan R var på turné. Den sommaren och semestern är den bästa jag haft på många många år. Där på Gotland valde vi livet, skrattade, busade, log och levde efter vad  som vi kände där och då. Barnen var så glada och log hela resan. Jag växte som människa och vi blev VI.

7qqq

3. Berätta en sak som varit svårt i ditt liv men som lett till något positivt. Hmmm jag har upplevt många upp och medgångar. Jag vill inte nämna min svåraste stund och trodde länge att det inte kommit något gott ur den. Men jag vet att där och då bestämde mig för att jag skulle kämpa och leva för att mina barn skulle må så bra det bara gick. Jag lovade mig själv att alltid vara min egen bästa vän. Alla behöver vi någon som vi kan lita på och känna oss trygga med. Vad ledde det till? Jag Lärde mig lyssna på mitt hjärta och stå upp för mig själv.

4. Lägg in ett citat som fyller dig med hopp. ”Ibland måste man göra saker man inte vågar, annars är man ingen människa utan bara en liten lort”. Astrid Lindgren

hjärta 2

5. Berätta om en människa (vän, familjemedlem, offentlig person) som inspirerat dig. Jag säger Astrid Lindgren som förstod vad livet går ut på. Som värnade om barn och människan – Alla människors lika värde, lite bus och mys och mycket närvaro så löser sig det mesta.

7q

25g

♥ KRAMIS ♥

13 thoughts on “#LELITE

Add yours

  1. Vilket härligt inlägg att få läsa! Funderar på om jag ska göra ett jag med då det är ett väldigt bra initiativ. Kram <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: