Bästa Fredagspresenten på länge.

Hej Hej.

Idag har jag haft en av mina bättre dagar på länge. Pratade med min läkare idag vilket var skönt. Hon är så klok hon min doktor. Fredagar vet ni ju redan har innebär både Fredagspresent och Fredagsfokus för min del.

Bästa Fredagspresenten på länge.

Styrde bilen mot Plantagen idag för att köpa mig en Fredagspresent. Vissa gånger får jag en kaffe eller något annat litet. Men inte idag då var det en riktigt bra present. Jag är en trädgårdsnörd och mår som allra bäst när jag får hålla på ute i trädgården. Tänk om jag skulle skola om mig till något inom trädgård. Det kan ju inte bli fel när jag redan nu mår bäst när jag får hålla på med växter och arbeta med trädgårdsgörande.

Att strosa omkring på Plantagen eller andra handelsträdgårdar är himmelriket för mig. Jag njuter och andas livet ut i varenda liten finger spets.

13f13a

13g
Dahlia har blivit min nya favo blomma. Visst är Smarty sorten fin?

Fredagsfokus.

I am in heaven, den känslan har jag nästan när jag fixar och donar i trädgården. Jag har sagt det många gånger nu men det kommer från min farmor som hade en magisk trädgård när jag var barn. Som jag älskade att gå omkring och bara vara. Denna veckans fredagsfokus fick bli att fixa med de nya växterna och göra ordning i växthuset. En och annan rabatt på baksidan hann jag också med att göra vår fin.

13b13c13d13e

Sötnosar nu måste denna Nörden fixa middag innan barnen kommer hem.

Kram Kram.

2 thoughts on “Bästa Fredagspresenten på länge.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: