Adventskalendrar för sådana som JAG.

Hej.

Höstmörkret faller tidigt om kvällarna nu och för oss allt närmre advent. Så jag som var tidigt ute med min kalender i år blev tvungen att lägga upp mitt kalender inlägg igen. Adventskalender marknaden har exploderat från när jag var barn då var det SVT kalendern, någon glitterkalender och de traditionella chokladkalendrarna som fanns. När våra killar var små var det praxis på att göra egna små paketkalendrar till barnen. Innan det började med lego och playmobilkalendrar. Nu har kalendermarknaden vuxit sig hur stor som helst vilket är ganska roligt tycker jag och framför allt att de satsas på kalendrar till vuxna och inte bara till barnen längre.

För några år sedan började även för mig intresset om att jag själv ville ha en alldeles egen kalender som bara var för mig. I fjol hade jag en lakritskalender och dess för innan en tekalender. Nu i år var det verkligen svårt att välja då jag kan tycka att de många gånger blir alldeles för dyra. Mitt val i år stod mellan Bubbel kalender eller en från Ritulas. Valet hamnade till slut på Rituals .Jag tänkte att jag kan ju inte om jag öppnar den på morgonen åka till jobbet halvlurig varje dag eller hur fiffigt är det att somna på kanylen varje kväll fram till jul….inte så smart men frestande. Tänker att de borde göra en semesterkalender på typ fyra veckor, perfekt för alla semesterfirare att lyxa till det lite extra….

Adventskalendrar för sådana som JAG.

Nu blir det tips verkstad till er som fortfarande klurar på om ni ska ge er själva eller en kär vän en adventskalender i år.

1. Chokladkalender från Chokladfabriken. Finns i två varianter en med ljuschoklad och en med mörkchoklad.

2. Ritualskalender från Riuals finns i två utföranden där den ena är lite lyxigare än den andra. Bakom varje lucka i den exklusiva advent kalendern finns en lyxig gåva för att lugna kropp och själ.

3. Tekalender från Nabo in Sweden. Tekalendern innehåller 24 olika sorters ekologiska teer.

4. Nagellackskalender  från Ciaté. Nytt lack varje dag ända fram till tomten kommer.

5. Bubbelkalender från The Pip Stop. Denna kalender måste vara årets snackis. Redan i somras hörde jag talas om att den skulle komma. Lyx.

6. Lakritskalender från Haupt Lakrits. 24 olika smaker med minst två bitar varje dag så att du kan dela med någon annan.

7. Bodyshopkalender från Bodyshop. Bodyshop har tre olika kalendrar i olika prisklass. Självklart hittar du  allt från kropps- och hudvård till makeup och accessoarer. Nytt för i år är att bakom varje lucka finns även en god handling att utföra.

Min adventskalender 2017. 

Min egna kalender i år. Jag är förväntansfull och längtar lite tills jag får öppna första luckan.

Må så gott.
Kramis.

5 thoughts on “Adventskalendrar för sådana som JAG.

Add yours

  1. Hihi så härligt att få se din variant av julkalenders inlägg. Mitt köp hamnar nog på Bodyshops i år då jag hade Rituals förra året.
    Svar: Ja det var lyckat, alltid lika roligt när det blir som man tänkt sig! Roligt att du har tagit del av andras bilder från eventet också 🙂 Ja det kommer att bli så bra!

  2. Bubbel kalender lät ju gott och Rituals trevlig. Lakritskalendern var ju trevlig och God.. .verkligen en djungel att välja mellan alla
    Kram Kajsa

Kommentera

Up ↑

Upptäck mer från KAMILLAS KAMERA -

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa