Hypnos hos Inner Power Centre.

Hej Hej.

Idag har jag testat på något som jag säkert för några månader sedan sagt tvärblankt nej till nämligen hypnos. Jag fick nyss om Neurosemantik via Lets deal som ni känner till att jag är ett fans utav. Hos Anders Wallin på Inner Power Centre fick jag prova på hypnosterapi och neurosemantik. De arbetar med hypnosterapi och META NLP som sägs vara – några av de kraftfullaste metoderna som existerar för att skapa utrymme för genomgripande positiva förändringar i livet.

31b

Hypnos.

Hypnos bara ordet kan kännas lite skrämmande. Men i själva verket så är vi i hypnos varje gång vi tappar tråden eller inte kan hålla fokus på exempelvis filmen när tankarna flyger iväg och vi egentligen befinner oss någon helt annanstans.

31b

Läskigt? Lite små läskigt i början men det släppte snabbt och det var en känsla av wao som sköljde över mig när jag klev utanför dörren. Wao för vad han kunde se och och lockade fram inom mig. Min plats i barndomen som satt sig mest i mitt inre och varför då kom fram. Vilka ansikten jag ser när jag åker rulltrappa ner i mitt undermedvetna helt ensam? Varför var det en person så framträdande? Vilka andra personer flög förbi ner för rulltrappan? Varför just dessa personer? Vilka ansikten ser jag när jag gick trappan upp till solen en varm sommar dag? Varför just dem?

Platsen – där jag för första gången kände mig levande och fri.

Rulltrappan ner – personer som skrämmer mig och jag har en oro och stark påverkan av.

Trappan upp – personer, platser eller ting som ger mig styrka, kärlek och energi i livet.

Varför just dessa? Mycket intressant.

Hypnos mannen var en mycket speciell man som var mycket kunnig och respekterad inom detta området i hela världen. Jag blir så mäkta imponerad av personer med sådana kunskaper. Tänk vad mycket det göms i våra inre. Jag kan självklart tänka mig att gå vidare med hypnosterapi för att rensa min väg mot välbefinnande.

31a

Ha det bäst.

Puss.

One thought on “Hypnos hos Inner Power Centre.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: