Jag är nyinflyttad.

Hej Hopp.

Då var jag nyinflyttad här på WordPress vilket förstås känns superspännande men samtidigt lite läskig. Jag hade bloggat sedan 2011 på Blogspot vilket är några år så lite pirrigt är det allt att flytta bloggen. Sagt och gjort för nu är jag på plats och börjar så småningom komma underfund med hur allt funkar.

16a

Ont i rumpan.

Det känns i rumpan att jag suttit på röven hela dagen och fixat med bloggen både hit  och dit för den gör riktigt ont. Skulle nog behöva en liten promenad efter jag lämnat Marcel på hockeyn och vi mumsat på lasagnen. Vem vet kanske får jag med mig ut en liten sväng.

Testat klart för nu måste bilen rulla med mig vid ratten.

Vi hörs snart igen.

Kramis.

 

 

 

 

3 thoughts on “Jag är nyinflyttad.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: