Återbesök med knäet och lite annat babbel.

Hej.

Återbesök med knäet på Södertälje Sjukhus stod på min TO DO LISTA idag. Fast jag inte var direkt orolig så var det ändå skönt att höra av min läkare att ni kan jag börja med rehab och sakta börja använda knäet lite mera för varje dag som går.

Att knäet skulle fortsätta vara ömt och göra ont av och till hör liksom till läkningen om det fortfarande är som nu om två månader får vi fundera på vad som är felet eller om det är artrosen som blivit tydligare nu är broskförgreningen ”Plica Syndromet” och cystan är borta. Men det får bli den dagen och det eventuella bekymmret.

Södertälje och deras vackra skolor.

Jag har besökt flera av Södertäljes vackra skolor i samband med mitt jobb då jag hälsat på elever som varit ute på APL. Varje gång jag ser dem eller besöker någon av de vackra skolorna tänker jag. Tänk om jag fått gått i den vackra skolan. Jag gick förbi vackra Tälje Gymnasiet på vägen till sjukhuset. wao vilken skolbyggnad, så fin.

Testa ny smak.

Jag har blivit lite frälst på Lets Deal det vet ju ni som brukar hänga här hos mig. Via dem köpte jag en av de nya smakerna av Ben and Jerry glass för halva priset. Så idag tyckte jag att det passade ypperligt bra när knäet såg bra ut. Fira glass kan man kanske säga…..eller så sparar jag den till rätt tillfälle. Gillar ni Ben and Jerry? Jag har ätit dem för lite för att ha en åsikt känner jag. Tilda däremot gillar dem och köper ofta dem som lördagsgodis om hon får välja.

 Ha det bäst.
Puss & Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: