Blått är flott.

Hej.

Nu har jag äntligen varit hos Malin Miss Elegance Sthlm och fixat nya naglar. Sju veckor är på tok för långt emellan men så blev det denna gången med anledning av min knäoperation. Så nu känner jag mig hel igen. Utväxten var inte särskilt snygg på naglarna innan kan jag säga.

Blått är flott.

 Metallicfärg var jag inne på och så blev det. Blue Metallic nästan som vår stora bil. Hyllning till Chevan? Nej så var det inte riktigt tänkt. Jag har haft lite tid med benet i högläge att googla på fina naglar. Jag är precis som vanligt så nöjd med naglarna som jag alltid blir efter besök hos Malin.

Take away.

Innan jag satte mig i bilen hem igen köpte jag med mig en kaffe från Espresso House att mumsa på under bilresan. På tal om bilresa, nu går det bättre att köra bil. Det gör lite ont av och till vilket är förstårligt men från att nästan grina och behöva lyfta benet mellan pedalerna är det nu så skönt att det fungerar att köra vår bil med automat.

Kramis.

2 thoughts on “Blått är flott.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d