Fredagsfokus & Fredagspresenten.

Hej.

Som att fredagen var så den var med operation så blev det inte mycket till fokus om jag nu inte får räkna med operationen. Kanske kan jag tycka att OP ändå var fokus på bara mig – min hälsa och mitt välbefinnande.

Fredagsfokus på bara mig.

Men jag räknar mitt fredagsmys godis som mitt fokus. Fast jag hade riktigt ont igår kväll och var omtöcknad så var det skönt och mysigt och ligga framför soffan med Idol på tv, datorn i knäet och fredagsmys för bara mig. Min stund på jorden just denna fredagen.


Fredagspresenten.

Som rörelsehindrad och med datorn i knäet är det lätt att det blir lite för mycket skärmshopping. Är det något som jag varit sugen på ett tag är en svartskinnkjol i pennmodell. Är det infört Fredagspresent så är det. Visst var jag värd  en lite finare eller dyrare present än för 100 lappen igår. Så tänkte jag så det blev ett klick på en svartskinnkjol och en senapsgul tjockare tröja. Tack Tack lilla jag för presenten.

 

                              Här hittar ni tröjan                                                                   Här hittar ni kjolen 

Kram Kram.

4 thoughts on “Fredagsfokus & Fredagspresenten.

Add yours

  1. Sv: Kul att du är med i Veckans Blogg, lycka till! 🙂

    Gillar alla former av skräckfilmer, overkliga och verkliga. Men jag tror jag föredrar de overkliga, t.ex. Paranormal Activity då jag inte tror på detta i verkligheten, vilket gör de mindre läskiga på det sättet. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: