Testade nytt två gånger om….

Hej.

Kikar in en snabbis för att säga Hej och Natti Natti till er alla mina Sötnosar. Idag testade jag nytt två gånger om, sånt gillar jag.

Test ett och två.

Test ett. Först måste jag säga att jag gillar smoothie och gärna nyttiga och goda såklart. Blueberry, har ni hört talas om dem? Jag har sett dem vid flera tillfällen men aldrig tidigare stannat till och handlat något föörän idag. Blueberrry sägs ha stans godaste smoothies som ska vara more than just a smoothie. För dem är näringstäthet viktigt; de tar inga genvägar med vatten eller is utan laddar alltid maximalt med grönsaker, bär och frukt. Sånt gillar jag verkligen. Jag valde en GO NUTS som var gjord på havremjölk, jordgubb, banan, jordnötssmör, rostad kokos och vaniljprotein. GO NUTS  smoothien var så sjukt god. Jag kommer definitivt handla flera gånger från Blueberry. Mee Like!


Test två.

Träffade en ny klinik som jag kanske ska börja gå på som behandlar både stressrelaterade sjukdomar och smärta. Deras upplägg lätt riktigt bra så vi får väl se vad som händer och sker efter min OP på fredag. Hur som helst mår jag bra av att tala med nya kloka människor som lyssnar och förstår.

Sov gott.
Hörs imorgon.
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: