Över stock och sten med Grubbelhäxan.

Hej.

Dagar när kroppen inte hänger med alls gäller det att lyssna på jag den behöver – idag var det en sådan dag. Efter alla mina absoluta måsten tog jag på mig skorna, stoppade lurarna i öronen och tog Grubbelhäxan i vänstra handen och gav mig ut i skogen. Skogen är verkligen en av mina platser där jag kan samla både kraft och tankar. Tur för mig att vi har skogen bakom knuten. Tänk om min söta lilla häxa kunde trolla bort alla bekymmer då skulle ni allt få se en Kamilla som strålade.

Över stock och sten.

Det gäller ju att passa på för vem vet hur jag kommer funka med knäet nu efter operationen på fredag. Fy vad jag är pirrig inför den. Mest för att jag egentligen inte varken har tid eller orka bli sämre. Håller mina tummar för att OP verkligen blir bra för mig.

Må så gott.
Kramis. 


4 thoughts on “Över stock och sten med Grubbelhäxan.

Add yours

 1. Nämen åååh så himla söt!!
  Svar: Ja nu är vi hemkomna från Grekland, inlägg kommer!
  Ja Barcelona är outstanding! Hihi bruna bönor som är såååå gott!

 2. Tack söta du för fina hälsningar hos mig om både kläder och hår!
  Grubbelhäxa, vilken fiffig liten figur!
  Klart operationen kommer gå bra!
  Kram/Maria

Kommentera

Up ↑

%d