Över stock och sten med Grubbelhäxan.

Hej.

Dagar när kroppen inte hänger med alls gäller det att lyssna på jag den behöver – idag var det en sådan dag. Efter alla mina absoluta måsten tog jag på mig skorna, stoppade lurarna i öronen och tog Grubbelhäxan i vänstra handen och gav mig ut i skogen. Skogen är verkligen en av mina platser där jag kan samla både kraft och tankar. Tur för mig att vi har skogen bakom knuten. Tänk om min söta lilla häxa kunde trolla bort alla bekymmer då skulle ni allt få se en Kamilla som strålade.

Över stock och sten.

Det gäller ju att passa på för vem vet hur jag kommer funka med knäet nu efter operationen på fredag. Fy vad jag är pirrig inför den. Mest för att jag egentligen inte varken har tid eller orka bli sämre. Håller mina tummar för att OP verkligen blir bra för mig.

Må så gott.
Kramis. 


4 reaktioner till “Över stock och sten med Grubbelhäxan.

Lägg till

  1. Nämen åååh så himla söt!!
    Svar: Ja nu är vi hemkomna från Grekland, inlägg kommer!
    Ja Barcelona är outstanding! Hihi bruna bönor som är såååå gott!

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: