För att jag visste – För att jag förstod.

Tja Tja.

Hua Hua vad jag längtade ut idag. Jag nästan halvsprang ut och ner mot min brygga på lunchrasten idag. Jag bara behövde få andas.

För att jag visste – För att jag förstod.

Ska det verkligen vara såhär? Det måste vara ett stort Nej på den. Jag vill höra och andas positivitet just nu andas jag tvärtom om. Det måste bli en förändring  på alla plan. Det är så skönt att ha min egen plats där jag verkligen kan andas och njuta av livet på jobbet.

Kvällspromis med Tilda.

Tilda tog med mig ut på en promis på kvällen. Det var en bra tanke för det var så skönt. Nu hoppas jag verkligen på att jag kan andas frisk luft redan imorgon.

Kramis.

One thought on “För att jag visste – För att jag förstod.

Add yours

  1. Hej Kamilla. Förlåt att jag inte tittat in på länge. Just nu det i 120 på jobbet när jag är i en övergång och jobbar på två ställen ett par månader. Sen är man rätt mör när man kommer hem.
    Såg att tjejerna hade varit på höjdhöjdsbana….hu säger jag. Skulle offra mig en gång för minste sonens skulle. Jag fastnade. Hatar höjder. Bra jobbat av dom. Hoppas du mår bra. Och känner att du kan andas.
    Stor kram
    Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: