Söndagsmys på mitt sätt.

Godkväll.

Så går då helgen mot sitt slut igen. Hur i hela världen kan helgerna gå så fort? Jag hinner varken andas eller eller njuta av ledighet. Tänk nästa helg ligger jag hemma med ny opererat knä. Jag skulle ljuga om jag säger att det inte oroar mig. Tänk om det bara blir sämre!!!

Söndagshäng.

I mitt liv får man verkligen ta de stunder som ges och göra dem så mysiga och bästa som det bara går. Så när jag och Wille och Tilda lämnat av Marcel till dagens samling innan hemma matchen mot Åkers åkte vi upp till Huddinge sjukhus och tog en fika Espresso House. Fika och gott kaffe gillar ju jag och barnen bangar inte en fika så varför inte en gofika helt enkelt.

 Söndagsmatch i Visättra.

Match i Visättra mellan mina favoriter Flempan mot Åkers. Ikväll var det inte Flempans bästa hockeydag. Åkers vann rättvist. Bara att ta nya tag vid nästa match.

En sak stör mig.

Paxa platser är en sådan sak som jag är helt allergisk mot när någon lägger ut saker på stolar eller solsängar för att få bästa platserna. En sak om det sker på badorterna men när det sker i gympahallarna eller nu på bästa bänken i Visättra blir jag så irriterad.

Jag blev ännu mer irriterad när när personerna sedan inte ens satt på bänken utan bara lastade hela full med grejer och sedan stod upp precis bakom bänken och snackade med folk. Inte alls okej.

Puss Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: